Αιγαίον Ασφαλιστική: Συνάντηση στη Θεσσαλονίκη

403

 

Ενημερωτική Συνάντηση Δικτύου Πωλήσεων στη Θεσσαλονίκη
Μέσα στο Δεκέμβρη πραγματοποιήθηκε και η αντίστοιχη ενημερωτική συνάντηση για τους συνεργάτες της Αιγαίον Ασφαλιστικής, στη Θεσσαλονίκη.

Το κύριο μέρος της παρουσίασης έγινε από τον Τεχνικό Δ/ντή της εταιρείας, κ. Ά. Σταματόπουλο, ο οποίος ανέπτυξε τα νέα μηχανογραφικά προγράμματα της Αιγαίον Ασφαλιστικής, τα οποία προστατεύουν, αφενός, το συνεργάτη από την οικονομική κρίση και προσφέρουν ασπίδα στην εταιρεία, έτσι ώστε τα συμβόλαια να εξοφλούνται κατευθείαν από τον ασφαλιζόμενο, και αφετέρου, συμβάλουν, ώστε να ελαττωθεί στο ελάχιστο η “ανακύκλωση” των συμβολαίων. Επίσης, αναπτύχθηκαν μηχανογραφικές εφαρμογές με τη βοήθεια των οποίων η εταιρeία ελέγχει αυστηρά τις ζημιές του Κλάδου Αυτοκινήτου προς αποφυγή των μη πραγματικών ζημιών.

Η παρουσίαση ολοκληρώθηκε από την κα Σ. Σημαντήρα, Yacht Line Manager, η οποία ανέλυσε τις υποχρεώσεις των πλοιοκτητών βάσει του νέου Νόμου περί υποχρεωτικής ασφάλισης της αστικής ευθύνης των πλωτών μέσων που μεταφέρουν επιβάτες και απάντησε σε πολλαπλές ερωτήσεις επί του θέματος.

Όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, «η πρόθεση της Αιγαίον Ασφαλιστική για το 2013 είναι η ακόμα καλύτερη συνεργασία με τους συνεργάτες του Δικτύου της, έτσι ώστε από κοινού να αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα που παρουσιάζονται στην αγορά της ασφάλισης λόγω της οικονομικής κρίσης».

Προηγούμενο άρθροΝέο Δ.Σ. στον Π.Σ.Α.Σ.
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Ένωση – Ασφάλειες Μινέττα: επένδυση σε νέες τεχνολογίες