Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου: Master of Science in Management with Specialization in Insurance

258

Αυτός είναι ο τίτλος του μεταπτυχιακού προγράμματος που προσφέρει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου (ΑΙΚ) σε συνεργασία με το Cyprus International Institute of Management (C.I.I.M.). 

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα έχει εγκριθεί από το Υπουργείο Παιδείας και θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2012.
Στο πρόγραμμα θα γίνονται δεκτοί Κάτοχοι του Διπλώματος Ασφαλιστικών Σπουδών (ΔΑΣ) του ΑΙΚ, με 5 χρόνια προϋπηρεσία ή κάτοχοι Πανεπιστημιακών Διπλωμάτων.

Ειδικά για τον πρώτο χρόνο συνεργασίας το CIIM θα προσφέρει 3 υποτροφίες σε Σπουδαστές-Μέλη του ΑΙΚ που θα υποβάλουν αίτηση, μέσω του Ινστιτούτου μέχρι τις 20 Οκτωβρίου 2012. Η μία υποτροφία θα καλύπτει το 50% των διδάκτρων και δύο υποτροφίες θα καλύπτουν το 30% των διδάκτρων. Η αξιολόγηση των αιτητών για υποτροφία θα γίνεται αποκλειστικά από το CIIM.

Η διάρκεια του προγράμματος είναι περίπου 18 μήνες και το συνολικό κόστος του ανέρχεται σε €11.080 (€10.000 δίδακτρα, €850 εγγραφή, €180 υλικό και €50 έξοδα διαχείρισης). Όλες οι αιτήσεις θα πρέπει να γίνονται μέσω του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Να σημειωθεί ότι η συνεργασία του ΑΙΚ με το CIIM ξεκίνησε με το μεταπτυχιακό πρόγραμμα “Master of Science in Finance and Banking with Specialization in Insurance Management”, το οποίο γνώρισε σημαντική επιτυχία.
Με το νέο μεταπτυχιακό πρόγραμμα η συνεργασία αυτή επεκτείνεται και όπως σημειώνει ο Πρόεδρος του ΑΙΚ, κ. Χαράλαμπος Χαμπουρής, «καλύπτει τους στόχους του Ινστιτούτου μας, που είναι η συνεχής αναβάθμιση των εκπαιδευτικών του υπηρεσιών προς την Ασφαλιστική μας Βιομηχανία».

Το νέο Πρόγραμμα θα παρουσιαστεί στα μέλη του ΑΙΚ σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο CIIM (Ακαδημίας 21, Αγλαντζιά), στις 10 Οκτωβρίου 2012, στις 16:00. Η παρουσίαση θα γίνει από τη διευθύντρια του Προγράμματος, κα Olga Kandinskaia. 

Περισσότερα για το Πρόγραμμα εδώ.

Προηγούμενο άρθρο«Business Continuity Planning» από την Aon
Επόμενο άρθροΟκτώβριος 2012: Με τους αισιόδοξους…