Εθνική Ασφαλιστική: Χορωδία των Παιδικών Χωριών SOS

336

 

Με χριστουγεννιάτικες μελωδίες γέμισε την Παρασκευή 21/12/2012, η Εθνική Ασφαλιστική, καθώς 13 μικροί «άγγελοι», από το Παιδικό Χωριό SOS Βάρης, έψαλλαν στη Διοίκηση της Εταιρείας τα κάλαντα. 
Η Μαρία Γ. 9 ετών,  Μερσίνα 14 ετών, ο Σταύρος 11 ετών, ο  Παντελής 13 ετών, η Μυρσίνη 10 ετών, η Μιχαέλα 12 ετών, ο Γιώργος Π. 11 ετών, η    Ιωάννα Μ. 10 ετών, η Ιωάννα Χ. 7 ετών, η Ειρήνη Β. 13 ετών, η Σακίρα 9 ετών, η Σοφία 10 ετών, ο Σάκης 12 ετών, μαζί με τον Πρόεδρο κ. Αναστάσιο Βρεττό, το Γενικό Διευθυντή, κ. Γιώργο Πρωτόπαπα, και το μέλος, κ. Μιχάλη Σουρίκα, ήταν όλοι εκεί, για να ανοίξουν ένα παράθυρο ελπίδας με τα τραγούδια τους και τη δύναμή τους.

Η Εθνική Ασφαλιστική ήταν και θα παραμείνει αρωγός στο τεράστιο έργο των Παιδικών Χωριών SOS, καθώς ηγείται του συνασφαλιστικού σχήματος των τεσσάρων συνολικά εταιρειών που επιχορηγούν τα ασφάλιστρα πυρός και αστικής ευθύνης για τις εγκαταστάσεις του χωριού.

Οι μικροί φίλοι από τη Βάρη αλλά και η διοίκηση των Παιδικών Χωριών SOS δέχθηκαν από τον πρόεδρο της Εταιρείας κ. Δημήτρη Δημόπουλο συγχαρητήρια για την όμορφη παράστασή τους αλλά και τις θερμές ευχές όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για τις Άγιες ημέρες.

Προηγούμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: πιστοποίηση κατά το Πρότυπο ISO 9001
Επόμενο άρθροΔανεισμός από Ασφαλιστικές εταιρείες