Ενημερωτική εκδήλωση αποκλειστικά για τα μέλη του ΣΕΜΑ διοργάνωσε η ERGO

241

Ειδική εκδήλωση στον φιλικά διαμορφωμένο χώρο της αίθουσας Galaxy του Ξενοδοχείου Hilton, πραγματοποίησε η διοίκηση της ERGO, με σκοπό την αμοιβαία ενημέρωση για τις ευκαιρίες συνεργασίες με τα μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (ΣΕΜΑ).

Στόχος της εκδήλωσης η παρουσίαση της Εταιρείας στο πλαίσιο της εντονότερης δραστηριοποίησής της στους μεσαίους και μεγάλους κινδύνους και η διεύρυνση της συνεργασίας της με τα μέλη του Συνδέσμου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον χαιρετισμό του Προέδρου του ΣΕΜΑ κ. Γιώργου Καραβία, ο οποίος καλωσόρισε τα μέλη και τους εκπροσώπους της Εταιρείας.

Κατά την παρουσίαση ο CEO της ERGO, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας αναφέρθηκε στα σημαντικά πλεονεκτήματα της Εταιρείας, που εξασφαλίζει η διεθνής τεχνογνωσία και η ισχυρή φερεγγυότητα του πολυεθνικού ομίλου. Αξιοποιώντας αυτά τα οφέλη, η ERGO Ελλάδος διαθέτει υψηλή δυνατότητα ανάληψης κινδύνων, που της επιτρέπουν να εξυπηρετήσει ακόμα και μεγάλους κινδύνους.

«Ξεκινάμε την προσπάθεια εντονότερης δραστηριοποίησης στους μεσαίους και μεγάλους κινδύνους και για τον λόγο αυτό προχωρήσαμε στην αναδιοργάνωση και την ενίσχυση των Διευθύνσεων Ανάληψης Κινδύνων και Αποζημιώσεων, με έμπειρα και ικανά στελέχη, που διαθέτουν υψηλή τεχνική κατάρτιση και μπορούν να προσφέρουν ουσιαστική υποστήριξη με πελατοκεντρικό πνεύμα», σημείωσε ο κ. Κοκκάλας.

«Κύριο κανάλι προώθησης των προϊόντων μας είναι η διαμεσολάβηση και θέλουμε να είμαστε στην παλέτα των προσφορών σας», υπογράμμισε προς τα παρευρισκόμενα μέλη του ΣΕΜΑ ο CEO της ERGO, καλώντας τους «να αξιοποιήσουν τα οφέλη της ψηφιακής εποχής και της ψηφιοποίησης των εργασιών».

Η Εταιρεία επενδύει στην τεχνογνωσία και την παραγωγικότητα, με στόχο την περαιτέρω ισχυροποίηση της παρουσίας της στην Ελλάδα.

Η ERGO κατατάσσεται στην τρίτη θέση στις γενικές ασφαλίσεις μεταξύ των Ασφαλιστικών Εταιρειών της αγοράς και στρατηγική της είναι να βρίσκεται μεταξύ των πρώτων Εταιρειών της αγοράς με σταθερά κερδοφόρο ανάπτυξη, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.

Ο Διευθυντής του Τομέα Εμπορικών Λειτουργικών, κ. Στάθης Τσαούσης, παρουσίασε στα μέλη του ΣΕΜΑ την οργανωτική δομή, καθώς και τα στελέχη της ERGO, ενώ ο Διευθυντής Ανάληψης Κινδύνων, κ. Νίκος Σπυράτος, αναφέρθηκε στην αναδιοργάνωση της Διεύθυνσης και στη θέσπιση δεσμευτικών συμφωνιών επιπέδου εξυπηρέτησης (SLA’s). Σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε και ο Διευθυντής Αποζημιώσεων, κ. Ανδρέας Σούλης,  υπογραμμίζοντας ότι η Εταιρεία «διαθέτει γρήγορη, δίκαιη και διαφανή διαδικασία διαχείρισης αποζημιώσεων»

Στη συνέχεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε συζήτηση με τα μέλη του Συνδέσμου. Η διοίκηση της ERGO, απάντησε στις ερωτήσεις και την εκδήλωση έκλεισε ο πρόεδρος του ΣΕΜΑ κ. Γιώργος Καραβίας, που ευχαρίστησε την Εταιρεία για τη διοργάνωση αυτή και την ουσιαστική ενημέρωση των Μελών του Συνδέσμου, για την εδραίωση της συνεργασίας τους με την Εταιρεία, σε ένα πλαίσιο σταθερότητας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Στο cocktail που ακολούθησε τα μέλη του ΣΕΜΑ είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τα στελέχη της ERGO που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, μεταξύ των οποίων ο κ. Δημήτρης Χατζηπαναγιώτου, Γενικός Διευθυντής της Εταιρίας, ο κ. Γιάννης Λινός, Μέλος του ΔΣ της

ERGO, καθώς κι άλλα ανώτερα στελέχη, και να ανταλλάξουν απόψεις τόσο για τη συνεργασία τους με την ERGO όσο και για άλλα επίκαιρα θέματα της αγοράς.

{gallery}EKDILOSEIS_2/EKDHLOSEIS-2016/ERGO-SEMA{/gallery}

Προηγούμενο άρθροΜεγάλο ενδιαφέρον δείχνουν οι μικρομεσαίοι για το ΕΣΠΑ
Επόμενο άρθροΕπίλεκτοι Συντονιστές του Δικτύου Agency της Interamerican στο συνέδριο της GAMA International