Η ετήσια εκδήλωση του ΣΕΜΑ

257

Στο πλαίσιο του 17ου Διεθνούς HYDRA MEETING με οικοδεσπότη την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – Σ.Ε.Μ.Α. διοργανώνει την ετήσια εκδήλωσή του, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς για τον  ασφαλιστικό κλάδο, με θέμα, “Broker’ s Opportunity to Lead:  development through crisis”, την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2015, στη Γλυφάδα, στον πολυχώρο εκδηλώσεων Balux Prive.

Στην εκδήλωση, επίτιμος προσκεκλημένος και ομιλητής είναι ο Γενικός Διευθυντής της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Μεσιτών Ασφαλίσεων – ΒΙPAR, κ. Nic de Maesschalck, επίσης έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν 400 ηγετικά στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι η σύσφιγξη των σχέσεων με τους εκπροσώπους της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, καθώς και η προβολή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου στον επιχειρηματικό κόσμο. 

O Σύνδεσμος επισημαίνει σχετικά: «Στο αβέβαιο περιβάλλον που δημιουργεί η πολιτική και οικονομική κρίση που αντιμετωπίζει η χώρα μας, οι Έλληνες μεσίτες είναι οι καταλληλότεροι σύμβουλοι επιβίωσης. Τα Μέλη του Σ.Ε.Μ.Α. έχουν καθοριστικό ρόλο στην ανάληψη και διαχείριση των πιο πολύπλοκων ασφαλιστικών κινδύνων, διαπραγματεύονται την κατάλληλη ασφαλιστική κάλυψη, προσαρμοσμένη στις ανάγκες των καταναλωτών, συνεργαζόμενοι με όλες τις ασφαλιστικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα».

 

Προηγούμενο άρθροINTERAMERICAN: Νέο πρόγραμμα ασφάλισης Ευθύνης Στελεχών “Directors & Officers”
Επόμενο άρθροΑκραία φαινόμενα και στις ασφαλίσεις