Νέα CEO της Marsh η κα Ντορίνα Οικονομοπούλου

433

H Διοίκηση της Marsh ανακοίνωσε την ανάληψη της Γενικής Διεύθυνσης της Marsh Ε.Π.Ε. Μεσίτες Ασφαλίσεων από την κυρία Ντορίνα Οικονομοπούλου, αντικαθιστώντας τον κ. Παναγιώτη Λυσσαίο, ο οποίος προήχθη σε Περιφερειακό  Διευθυντή της Marsh για τις χώρες Ελλάδα, Κύπρο και Ισραήλ.

Η κυρία Ντορίνα Οικονομοπούλου προήχθη στη θέση της Γενικής Διευθύντριας από τη θέση της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας, θέση που κατείχε από το 2000.

Η κυρία Οικονομοπούλου διαθέτει βαθειά εμπειρία και γνώση της ασφαλιστικής βιομηχανίας, αλλά και μεγάλη εμπειρία στην παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών, επί ασφαλιστικών θεμάτων αλλά και θεμάτων διαχείρισης κινδύνων σε επιχειρήσεις.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στην Marsh Ελλάδος, το 1994, από τη θέση της Υπεύθυνης Εξυπηρέτησης Πελατών Risk Management, και από το 2000 που ανέλαβε τη θέση της Αναπληρώτριας Γενικής Διευθύντριας, στις περιοχές ευθύνης της εντάσσονταν ο Τομέας Ανάπτυξης Εργασιών, αλλά και η διοίκηση των τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών, Τοποθέτησης Κινδύνων, Ζημιών και Ομαδικών Ασφαλίσεων. Ήταν επίσης υπεύθυνη για τους τομείς παροχής υπηρεσιών Private Equity, Mergers and Acquisitions και Risk Consulting.

Διαθέτοντας γνώση και εμπειρία στην αναγνώριση ευκαιριών αλλά και αντιμετώπισης προκλήσεων που αντιμετωπίζει τόσο η ασφαλιστική βιομηχανία όσο και οι πελάτες της Marsh αλλά και βαθιά γνώση της λειτουργίας της εταιρείας και των δραστηριοτήτων της αναμένεται να  οδηγήσει την Marsh Ελλάδος στην επόμενη φάση της ανάπτυξής της καθώς και να συνεχίσει να παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και προστιθέμενη αξία στους πελάτες της.

Προηγούμενο άρθροInternational Life: Αύξηση άνω των €35 εκατ. στα εποπτικά της κεφάλαια
Επόμενο άρθροΣυγκεκριμένες προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την Ιδιωτική Ασφάλιση