Ορίζων Ασφαλιστική: Επαναδραστηριοποιείται στον κλάδο Ζωής και Υγείας

266

Με τη συμπλήρωση 50 χρόνων λειτουργίας η Ορίζων Ασφαλιστική αποφάσισε να πραγματοποιήσει  ένα νέο ξεκίνημα στις Ατομικές Ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας. Όπως επισημαίνεται σχετικά σε δελτίο τύπού της εταιρείας, ο συγκεκριμένος κλάδος, παρά το γεγονός ότι έχει πληγεί ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια από τη μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών, θα γνωρίσει καλύτερες μέρες, δεδομένου ότι η κρατική παρέμβαση στις παροχές υγείας συνεχώς μειώνεται, ενώ παράλληλα οι πραγματικές ανάγκες των πολιτών συνεχώς αυξάνονται.

Πιο συγκεκριμένα, η Ορίζων Ασφαλιστική,  αναγνωρίζοντας την ανάγκη για εξασφάλιση της υγείας, αποφάσισε να ξεκινήσει στον Κλάδο Ζωής, σε συνεργασία με την New Health System, με τέσσερα προϊόντα πρωτοβάθμιας περίθαλψης: «Υγείας Μέτρον», «Μέτρον Ιατρικό», «Μέτρον Ιατρικό Θεσσαλονίκης» & «Μέτρον Ιατρικό Κρήτης» και συνδυαστικά θα παρέχει προϊόντα προστασίας, όπως Απλή Ασφάλιση Θανάτου, Μόνιμη Ολική Ανικανότητα (Μ.Ο.Α) από ατύχημα ή ασθένεια και Προσωπικό Ατύχημα.

Αναφερόμενος στα νέα προγράμματα Ζωής & Υγείας ο Υπεύθυνος Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της εταιρείας κ. Χρήστος Αχής δήλωσε: «Στρατηγικός στόχος της εταιρείας είναι να τοποθετηθεί με σταθερότητα απέναντι στις ανάγκες της κοινωνίας με προϊόντα που θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικά και οικονομικά προσιτά. Στο άμεσο μέλλον προσανατολιζόμαστε να συμπληρώσουμε την γκάμα των προϊόντων υγείας με προγράμματα δευτεροβάθμιας περίθαλψης, έτσι ώστε να καλύψουμε  ολοκληρωμένα τις σύγχρονες απαιτήσεις του καταναλωτικού κοινού.  Όλες αυτές οι κινήσεις πιστεύουμε πως αποδεικνύουν τη σοβαρότητα με την οποία η εταιρεία επαναδραστηριοποιείται στον Κλάδο Ζωής & Υγείας και σε συνδυασμό με την παραδοσιακά υψηλή τεχνογνωσία μας στους γενικούς κλάδους που αποτελούν, από ιδρύσεως, τον πυρήνα της δραστηριότητάς μας, θα στηρίξουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό μας  για τα προσεχή χρόνια».

 

 

Προηγούμενο άρθροΚούρσα ανόδου για τις ασφαλίσεις Ζωής και στο 9μηνο 2014
Επόμενο άρθροΓενικές αρχές διαχείρισης ζημιών από το insurancewebinar.gr και το ΕΙΑΣ