Για 2η χρονιά η D.A.S. Hellas στο «Χατζηκυριάκειο ίδρυμα»

Στιγμές χαράς, θαλπωρής, με παιχνίδι, διασκέδαση και πολλά δώρα, για όλα τα παιδιά, περιέβαλλαν την παραμονή των στελεχών της D.A.S. Hellas στο «Χατζηκυριάκειο ίδρυμα» στον Πειραιά στις 15 Δεκεμβρίου.

Η επίσκεψη έγινε με αίσθηση οικειότητας, καθώς είναι η δεύτερη χρονιά, όπου η εταιρεία επισκέπτεται το «Χατζηκυριάκειο», αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρει. Εξίσου οικεία και θερμή ήταν και η υποδοχή των παιδιών και του προσωπικού όπου από πέρυσι είχαν ζωντανές αναμνήσεις από τους ανθρώπους της εταιρείας.

Δημιουργήθηκε μια πραγματικά γιορτινή ατμόσφαιρα. Προσφέρθηκαν ένα προς ένα τα δώρα που είχαν επιλεγεί ειδικά για το κάθε παιδί, στήθηκε, με πρωτοβουλία της D.A.S., ένα «δημιουργικό εργαστήρι» που με την υπόδειξη των ειδικών προκάλεσε το ενδιαφέρον και τη συμμετοχή των παιδιών μικρότερης κυρίως ηλικίας. Φαγητά, ροφήματα και πολλά πολλά γλυκά, συνέβαλαν στην ικανοποίηση των παιδιών. Μέσα από τις συζητήσεις, και τη γιορτινή ατμόσφαιρα δημιουργήθηκε ένα πολύ φιλικό κλίμα που προσέφερε χαρά, ικανοποίηση και ζωηρά συναισθήματα που πλαισιώθηκαν από ανταλλαγές ευχών για υγεία, ευτυχία, δύναμη και πρόοδο.

Η διευθύνουσα σύμβουλος της D.A.S. Hellas, κυρία Νάντια Σταυρογιάννη, εξήρε τις προσπάθειες του ιδρύματος και επισήμανε πώς «η εταιρεία και το προσωπικό της ενδιαφέρονται σταθερά για  πρωτοβουλίες, ενέργειες, και προσπάθειες που εστιάζουν σε κοινωνικό έργο, εθελοντική εργασία, και φιλανθρωπικές δράσεις».

Στη φωτ. από αριστερά, ο κ. Μάνος Θάνος, Διευθυντής Μηχανογράφησης της D.A.S. Hellas, η κα Νάντια Σταυρογιάννη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της D.A.S. Hellas, η κα Αναστασία Κατσιλιέρη Διευθύντρια Παιδικής Προστασίας του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος Παιδικής Προστασίας,  κ. Βασίλειος Τσελεμπάνης, Διευθυντής Τμήματος Ζημιών και Νομικού Τμήματος της D.A.S. Hellas, ο κ. Γεώργιος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων της D.A.S. Hellas