Διεύρυνση συνεργασίας Interamerican- Αττικών Διαδρομών

Interamerican και Αττικές Διαδρομές διευρύνουν τη συνεργασία που έχουν αναπτύξει από τις αρχές του 2015 για παροχή οδικής βοήθειας εντός της Αττικής Οδού, παρέχοντας τώρα και δωρεάν διελεύσεις στα οχήματα που θα ασφαλίζονται στην Αnytime.

Συγκεκριμένα, για τους πελάτες της Αττικής Οδού που είναι κάτοχοι ePASS, παρέχονται δωρεάν διελεύσεις αξίας 20 ευρώ κάθε χρόνο για δύο χρόνια, σε ετήσιο συμβόλαιο –κατ’ αναλογία, αξίας 10 ευρώ σε εξαμηνιαίο συμβόλαιο.  Για όσους πελάτες δεν διαθέτουν e-PASS, παρέχονται κουπόνια για 6 δωρεάν διελεύσεις σε κάθε νέο ετήσιο συμβόλαιο και 3 σε κάθε εξάμηνο. Η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει για κάθε νέα ασφάλιση Ι.Χ. οχήματος: επιβατικού, δικύκλου, φορτηγού αγροτικού και φορτηγού μέχρι 3,5 τόνους, που θα πραγματοποιηθεί έως τις 30 Νοεμβρίου 2016, με τη χρήση του αντίστοιχου κωδικού προσφοράς κατά την έκδοση του συμβολαίου.

Η μέχρι σήμερα συνεργασία της Interamerican και των Αττικών Διαδρομών αφορά σε υπηρεσίες οδικής βοήθειας σε περιστατικά ατυχημάτων και βλαβών με ακινητοποίηση του οχήματος και στην άμεση διαχείρισή τους στα όρια της Αττικής Οδού, ενώ χαρακτηρίζεται από τα στελέχη των δύο ομίλων ως ιδιαίτερα αποτελεσματική για την άμεση εξυπηρέτηση των εμπλεκομένων και τη διασφάλιση της ομαλής κυκλοφορίας. Από την έναρξη της συνεργασίας, έχει παρασχεθεί οδική βοήθεια από την Interamerican σε 16.144 οχήματα. Η προνομιακή προσφορά δωρεάν διελεύσεων απευθύνεται σε σημαντικό αριθμό οχημάτων, δεδομένου ότι ο αριθμός των διερχομένων υπερβαίνει τα 200.000 οχήματα σε ημερήσια βάση.

Στη φωτ. οι διευθύνοντες σύμβουλοι των συνεργαζομένων εταιρειών, Βασίλης Χαλκιάς (Αττικές Διαδρομές) και Γιώργος Κώτσαλος (Interamerican).