Δυναμική παρουσία της ERGO στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας

Η ERGO, Επίσημος Χορηγός του Ημιμαραθωνίου της Αθήνας, υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον αγώνα, ο οποίος διεξήχθη στο κέντρο της πρωτεύουσας με τεράστια συμμετοχή δρομέων που ξεπέρασαν τις δεκαεπτά χιλιάδες.

Ως Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και για το 2016 το σύνολο των αγώνων δρόμου που αυτός διοργανώνει, προσφέροντας τις ασφαλιστικές της υπηρεσίες στους δρομείς και προστατεύοντάς τους από τον κίνδυνο του ατυχήματος κατά τη διάρκεια του αγώνα. Παράλληλα, συμμετείχε σε όλες τις αγωνιστικές διαδρομές με έντονη παρουσία σε πέντε διαφορετικά σημεία, με εξέδρες εμψυχωτών, αψίδες ERGO, 9μελή ομάδα τυμπανιστών και με μεγάλη ομάδα εμψυχωτών που ενθάρρυνε, έδινε κουράγιο και υποστήριζε όλους τους δρομείς σε κάθε τους βήμα, μέχρι τον τερματισμό.

Η Εταιρεία έδωσε δυναμικό “παρών” και στο αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης με τη μεγαλύτερη ERGO Running Team που είχε ποτέ, στην οποία συμμετείχε μαζί με άλλα στελέχη της και ο CEO της ERGO Ελλάδας, κ. Θεόδωρος Κοκκάλας.

«Μαζί σε κάθε βήμα» ήταν το μήνυμα της εταιρείας προς τα 103 μέλη της ERGO Running Team, που αποτελείτο από 47 άτομα από το προσωπικό της ERGO Ελλάδος, 20 συνεργάτες, 29 φίλους και συγγενείς και 7 άτομα από το προσωπικό της ERGO Τουρκίας. Μετά τον τερματισμό, όλη η «Ομάδα ERGO», δρομείς και εμψυχωτές, παρουσία στελεχών της διοίκησης, συναντήθηκε με πολύ κέφι στον πολυχώρο «Έβδομος» για χαλάρωση, αποσυμπίεση, δυναμωτικό brunch και το σχετικό απολογισμό της ημέρας.

Για την ERGO, τόσο ο Μαραθώνιος όσο και ο Ημιμαραθώνιος, αποτελούν εξαιρετικά σημαντικά αθλητικά γεγονότα, όχι μόνο για την πόλη της Αθήνας, αλλά για όλους τους Έλληνες, καθώς συνδέονται με ισχυρούς συμβολισμούς και πανανθρώπινες αξίες. Ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης, δήλωσε σχετικά:

«Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, κάνουμε πρώτοι το βήμα εμπρός. Όλοι μαζί, συνάδελφοι και συνεργάτες, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό. Να στεκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας σε κάθε τους βήμα, να κατανοούμε τις ανάγκες τους, να τους ενθαρρύνουμε και στο τέλος, να τους επιβραβεύουμε. Όλοι εμείς, μαζί, ενωμένοι, παράγουμε έργο, το δικό μας ΑΝΘΡΩΠΩΝ ERGO».

Ο κ. Τσαούσης συνεχάρη όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή και ευχαρίστησε ιδιαίτερα όλη την «Ομάδα ERGO» για τη δυναμική της συμμετοχή και παρουσία την ημέρα του αγώνα.

{gallery}EKDILOSEIS_2/EKDHLOSEIS-2016/ERGO-Hmimarathonios16{/gallery}