Εθνική Ασφαλιστική: Μαζί θα ανταποκριθούμε στις σημερινές απαιτητικές και πρωτόγνωρες συνθήκες

«Η δύσκολη σημερινή συγκυρία απαιτεί ψυχραιμία και νηφαλιότητα απ’ όλους μας. σημειώνει, ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, στο μήνυμά του προς το παραγωγικό δίκτυο και το προσωπικό της Εταιρείας.

Στο ίδιο μήνυμα επισημαίνει: «Δουλεύουμε για τη μεγαλύτερη ασφαλιστική Εταιρία της αγοράς, με τους περισσότερους πελάτες. Είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των στιγμών, στις ανάγκες αυτών των πελατών που εμπιστεύτηκαν τη διαδρομή μας και την ιστορική πορεία μας.

Η αδιάλειπτη λειτουργία μας και η καθολική εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας θα πρέπει να θεωρείται απ’ όλους αυτοσκοπός.

Έχουν ήδη πραγματοποιηθεί συναντήσεις με στελέχη του Παραγωγικού Δικτύου. Στις συναντήσεις αυτές έχει αποτυπωθεί η εικόνα των εξελίξεων, εστιασμένη στα προβλήματα που ανακύπτουν και που οφείλουμε να επιλύουμε. Η συνεχής παρακολούθηση των δεδομένων αποτελεί μία συντονισμένη προσπάθεια από την Εταιρία μας που, από το Σάββατο, διαχειρίζεται τις όποιες αρνητικές επιδράσεις προκύπτουν και σε εμάς από τις τραπεζικές δυσλειτουργίες και βρίσκει λύσεις προκειμένου να διασφαλιστούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για τους πελάτες, τους συνεργάτες, τους εργαζομένους στην Εταιρία μας.

Έχουμε ήδη υλοποιήσει μία σειρά ενεργειών για:

– Τη διευκόλυνση της πληρωμής των συμβολαίων των πελατών μας

– Την ομαλή υποδοχή και εξυπηρέτηση των πελατών μας σε συνεργαζόμενα νοσηλευτικά ιδρύματα

– Τη στήριξη των ανθρώπων της Εταιρίας μας

– Τη διευκόλυνση των συναλλαγών των συνεργατών μας

– Την απρόσκοπτη λειτουργία των καταστημάτων μας

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Βασιζόμαστε στη συνεισφορά όλων σε αυτή τη δύσκολη φάση. Είμαι βέβαιος πως μαζί θα ανταποκριθούμε στις σημερινές απαιτητικές και πρωτόγνωρες συνθήκες. Αισιοδοξώ πως τα προβλήματα κα ξεπεραστούν σύντομα και θα επανέλθουμε στους κανονικούς ρυθμούς της εργασίας μας.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις ήδη αυξημένες σας προσπάθειες!».

Σπύρος Μαυρόγαλος

Δ/νων Σύμβουλος

 

Στο ίδιο μήκος κύματος και το μήνυμα του Δ/ντή Πωλήσεων Μεσιτών-Πρακτόρων της Εταιρείας, κ. Νίκου Στρατηγάκη, προς τους συνεργάτες μεσίτες και πράκτορες της Εθνικής Ασφαλιστικής ο οποίος σημειώνει:

Αγαπητοί συνεργάτες

Όπως ήδη γνωρίζετε η Χώρα μας έχει περιέλθει  σε μια δύσκολη κατάσταση και οι δυσμενείς οικονομικές συνθήκες δημιουργούν μεγάλο προβληματισμό, ο οποίος κυριαρχεί στο μυαλό και στις σκέψεις όλων μας.

Η υπομονή, η επιμονή και ψυχραιμία θα πρέπει να είναι τα όπλα, για να δοθεί η μάχη κόντρα στις πραγματικά εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες που βιώνουμε.  Καλούμαστε, τιθασεύοντας τα όποια αρνητικά συναισθήματα και κολυμπώντας κόντρα στο ρεύμα, να δώσουμε τη μάχη  που δίνει ελπίδα, φως, αισιοδοξία αλλά και πραγματικές λύσεις στα ουσιαστικά και σοβαρά προβλήματα των συνανθρώπων μας. 

Αυτή τη μάχη τη δίνουμε όλοι μαζί και κυρίως εσείς, οι εκλεκτοί της μεγαλύτερης ασφαλιστικής εταιρίας της Χώρας.

Θέλω ειλικρινά να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια, αφενός για τα παραγωγικά σας αποτελέσματα μέχρι σήμερα και  αφετέρου για τον καθημερινό δύσκολο αγώνα σας, υποσχόμενος  ότι θα συνεχίσω να στηρίζω την προσπάθειά σας με τον ποιο αποτελεσματικό τρόπο.

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές θα είμαι δίπλα σας, έτσι ώστε όλοι μαζί να βγούμε νικητές!

Συνεχίστε την άοκνη προσπάθειά σας με ψηλά το κεφάλι για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διεκδικήστε το με την παρρησία, την υπευθυνότητα και τον επαγγελματισμό που σας διακρίνει και να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε γιατί το αξίζετε.

Όλοι μαζί στην Μεγάλη Ελληνική Ασφαλιστική Εταιρεία μπορούμε να κάνουμε την διαφορά, μπορούμε να συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε, να δημιουργούμε, να ονειρευόμαστε ένα καλύτερο μέλλον  για όλους μας  και να κερδίζουμε !

Το αξίζουμε !

Καλό μήνα!!

Ν. Στρατηγάκης