Εθνική Ασφαλιστική: Σταθερά στηρίζει το παραγωγικό της δίκτυο

Δράσεις για την ενίσχυση του Εταιρικού της Παραγωγικού Δικτύου σχεδιάζει και υλοποιεί η Εθνική Ασφαλιστική.

Η Εταιρεία θεωρεί το Εταιρικό της Δίκτυο ως έναν από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης των εργασιών της. Άλλωστε, τα αυξημένα παραγωγικά αποτελέσματα του 2014 και του α’ εξαμήνου του 2015, στον Κλάδο Ζωής, με δεδομένες τις δύσκολες συνθήκες της ασφαλιστικής αγοράς, καταδεικνύουν την ετοιμότητα αλλά και την ικανότητα που διαθέτει το Agency της Εταιρείας.

Μία σειρά από εργαλεία έχουν ήδη τεθεί στην υπηρεσία των ασφαλιστικών συμβούλων, ενώ νέες ενέργειες προετοιμάζονται με στόχο την περαιτέρω στήριξη και ανάπτυξη των εργασιών του Agency.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό εργαλείο δουλειάς, στο πλαίσιο της παραπάνω φιλοσοφίας, αποδείχθηκε το Εθνική Force, που επέτρεψε στο Δίκτυο την πλήρη και αποτελεσματική διαχείριση του  πελατολογίου του. 

Σε εξέλιξη βρίσκεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Limra 2015-2016, με τη συμμετοχή 60 νέων managers, που συμβάλει στην περαιτέρω εξέλιξη  των τεχνικών γνώσεων του παραγωγικού Δικτύου.

Η Εθνική Ασφαλιστική προχωράει, επίσης, σε απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, βασιζόμενη στον Κανονισμό Πωλήσεων, που αποτελεί εργαλείο ποιοτικής ανάπτυξης, με στόχο τη διασφάλιση της περαιτέρω κερδοφόρου ανάπτυξης των εργασιών του Agency.

Τέλος, η Εταιρεία δίνει έμφαση στον σχεδιασμό νέων προϊόντων και καινούριων ευέλικτων προγραμμάτων. Τα προϊόντα αυτά, όπως το νέο προϊόν υγείας “Full”, δίνουν καινούρια διάσταση στις πωλήσεις, σε μία περίοδο που είναι σαφείς οι διαφοροποιήσεις των αναγκών της πελατειακής βάσης της Εθνικής Ασφαλιστικής. Πρόκειται για προϊόντα οικονομικά, που δεν στερούνται ποιότητας και που επιλύουν ζωτικά προβλήματα των καταναλωτών κατά την τρέχουσα περίοδο.

Πάνω, ο Δ/νων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σπύρος Μαυρόγαλος.

Κάτω, ο Γενικός Δ/ντής, κ. Γιώργος Ζαφείρης.

{gallery}most_Used_photos/zafeiris{/gallery}