ΕΙΑΣ: Σεμινάρια για την Ασφάλιση Έργων Τέχνης και το Solvency II

Δύο ακόμα σεμινάρια διοργανώνει για το Νοέμβριο το ΕΙΑΣ. Το πρώτο αφορά την«Ασφάλιση Έργων Τέχνης στην νέα πραγματικότητα» και το δεύτερο το Solvency II.

Ασφάλιση Έργων Τέχνης στην νέα πραγματικότητα

Το Σεμινάριο διάρκειας έξι (6) εκπαιδευτικών ωρών θα πραγματοποιηθεί στις αίθουσες διδασκαλίας του εκπαιδευτικού κέντρου του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος) την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου, 14:30 – 19:30.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είνα ιη κα Εργίνα Ξυδούς,Mag. MRICS, Iστορικός Τέχνης, Εκτιμήτρια – Πραγματογνώμων – Σύμβουλος.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών καθώς και σε Ασφαλιστικούς Συμβούλους –  Πράκτορες – Μεσίτες Aσφαλίσεων.  Απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες που έχουν σχετική εμπειρία, όσο και σε άτομα που σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στο χώρο.

Το σεμινάριο προσφέρει μια εμπεριστατωμένη παρουσίαση της συνολικής διαδικασίας ασφάλισης και ταυτόχρονα δίνει απαντήσεις σε πιο εξειδικευμένα προβλήματα, τα οποία έχουν προκύψει από την πολυετή ενασχόληση με το αντικείμενο.       

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 Εισαγωγή στο Solvency II

Μετά το πολύ μεγάλο ενδιαφέρον που υπήρξε τόσο στα open όσο και στα in-house σεμινάρια που διοργάνωσε το ΕΙΑΣ με θέμα: «ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ SOLVENCY II» και λόγω της αυξημένης ζήτησης που εξακολουθεί να υπάρχει, το ΕΙΑΣ θα επαναλάβει το ίδιο Σεμινάριο στις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες της ασφαλιστικής αγοράς σε αυτό το ιδιαίτερα σημαντικό και επίκαιρο θέμα.

Το Σεμινάριο είναι διάρκειας οκτώ (8) εκπαιδευτικών ωρών και θα πραγματοποιηθεί στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ, στις παρακάτω ημερομηνίες:

•  Δευτέρα 24 Νοεμβρίου, 16:30 – 19:45

 Τρίτη 25 Νοεμβρίου, 14:00 – 17:15

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η εξειδικευμένη στο θέμα οικονομολόγος κα Μυρτώ Χαμπάκη, Υπεύθυνη Οικονομικών Θεμάτων & Κλάδου Ζωής της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.).

Σκοπός του Σεμιναρίου είναι η παροχή γενικών ενημερωτικών πληροφοριών που αφορούν στην Οδηγία Solvency II και για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις της στις εργασίες των ασφαλιστικών εταιρειών, με ιδιαίτερη έμφαση στις βασικές απαιτήσεις της οδηγίας και στις ανάγκες προετοιμασίας για την έγκαιρη προσαρμογή της.

Το Σεμινάριο απευθύνεται μεμονωμένα σε στελέχη όλων των τμημάτων της ασφαλιστικής επιχείρησης που θέλουν να ενημερωθούν για το γενικό πλαίσιο και τη διαδικασία εξέλιξής του ή αποτελεί την εισαγωγή του εκπαιδευτικού προγράμματος για το Solvency II για τα στελέχη που θέλουν να εμβαθύνουν στην οδηγία.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής