Επίσημη πρώτη για την Interasco Running Team στον Ημιμαραθώνιο

Tην πρώτη της επίσημη εμφάνιση πραγματοποίησε η Interasco running team, λαμβάνοντας μέρος στη διοργάνωση του Ημιμαραθωνίου Αθήνας 2016 (5 χλμ., & 21,5 χλμ,), που διεξήχθη στις 20 Μαρτίου 2016 υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και του Δήμου Αθηναίων, με ομαδική συμμετοχή του ανθρώπινου δυναμικού της.

Ταυτόχρονα με την ενίσχυση της ψυχικής και σωματικής ευεξίας των ανθρώπων της, η Εταιρεία ενίσχυσε το κοινωνικό της αποτύπωμα προβαίνοντας σε οικονομική ενίσχυση/χορηγία προς την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, προκειμένου να συμβάλει στο φιλανθρωπικό και κοινωνικό της έργο για τη βοήθεια που προσφέρει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και εκατοντάδες συμπολίτες μας.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Interasco Α.Ε.Γ.Α., κ. Κάρολος Σαΐας, αφού ευχαρίστησε τον ΣΕΓΑΣ και τον Δήμο Αθηναίων για την άρτια διοργάνωση, δήλωσε ότι «η Εταιρεία σκοπεύει να εντείνει τη συμμετοχή της σε αντίστοιχες δράσεις, οι οποίες όχι μόνο εξασφαλίζουν την απαραίτητη ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής, αλλά, παράλληλα, μας επιτρέπουν να βοηθάμε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού της χώρας μας».