Η Διεύθυνση του Σπύρου Ντακόλια της ΑΧΑ βράβευσε τους συνεργάτες της

Στην πόλη του Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε η ετήσια εκδήλωση για τη βράβευση των πρώτων σε παραγωγή συνεργατών και για την κοπή πίτας της Διεύθυνσης του Σπύρου Ντακόλια. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο «Βουλευτικό» του Ναυπλίου (πρώτη Βουλή των Ελλήνων) με συμμετοχή όλων των συνεργατών της Διεύθυνσης από τα γραφεία της Πάτρας, του Ναυπλίου, της Αθήνας, της Ρόδου και του Πύργου.

Η εκδήλωση άνοιξε με απολογισμό του 2015 από τον Σπύρο Ντακόλια, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τους συνεργάτες του και έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα θετικά αποτελέσματα της Διεύθυνσης τόσο σε επίπεδο ασφαλίσεων ζωής όσο και σε επίπεδο γενικών. Ο κύριος Ντακόλιας τόνισε ότι ο σημαντικότερος στόχος για το 2016 θα είναι η ανάπτυξη της Διεύθυνσης με νέους συνεργάτες και νέα σημεία πώλησης, κάνοντας ειδική μνεία για το νέο γραφείο που εγκαινιάστηκε στον Πύργο στη διάρκεια του 2015.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ, Ερρίκος Μοάτσος, ανέφερε ότι η Εταιρεία στηρίζει το αποκλειστικό δίκτυο συνεργατών, επισημαίνοντας μια σειρά από ενέργειες που έχουν δρομολογηθεί και υλοποιηθεί για τον σκοπό αυτό, ενώ ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του αναφερόμενος στα συνολικά αποτελέσματα της ΑΧΑ για το 2015.

Από πλευράς του ο Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Νίκος Σακελλαρίου, έδωσε το στίγμα της αγοράς για το 2016, ανέλυσε τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται στον κλάδο των ασφαλίσεων ενόψει εφαρμογής της οδηγίας «Solvency ΙΙ» από 1/1/2016, ανέπτυξε τους στρατηγικούς στόχους της Εταιρείας και δήλωσε σίγουρος πως, για μία ακόμα χρονιά, οι συνεργάτες θα πετύχουν τους στόχους τους.

Ο Διευθυντής Λειτουργιών, Λυκούργος Πέτροβας, εστίασε στις νέες σύγχρονες διαδικασίες που αφορούν στη νέα γενιά προϊόντων που διαθέτει αλλά και δημιουργεί η Εταιρεία, καθώς και στη νέα πολιτική ευνοϊκής αντιμετώπισης των υφιστάμενων πελατών.

Την εκδήλωση έκλεισε ο Αναπληρωτής Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Ernesto Di Giorgio, ο οποίος, αφού συνεχάρη τους συνεργάτες της Διεύθυνσης για τα αποτελέσματά τους, έκανε τον απολογισμό των ενεργειών της Διεύθυνσης Πωλήσεων του προηγούμενου έτους, εστίασε στο ισχυρό εκπαιδευτικό πλάνο για το Αποκλειστικό Δίκτυο και τέλος ανέλυσε το πλάνο ανάπτυξης του Δικτύου για το 2016.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, χαιρετισμούς απηύθυναν οι κ.κ.: Παναγιώτης Καυκάς (Διευθυντής Εσωτερικού Ελέγχου), Χαράλαμπος Αναστασιάδης (Διευθυντής Προϊόντων, Marketing & Επικοινωνίας), Λένα Πλαΐτη (Διευθύντρια Επικοινωνίας) και Καθολική Σπάρταλη, Συντονίστρια του Γραφείου Ρόδου.

Η εκδήλωση έληξε με βραβεύσεις των συνεργατών.

Για την παραγωγή στον κλάδο ζωής και υγείας βραβεύθηκαν οι: Καθολική Σπάρταλη ως Συντονίστρια του Γραφείου Ρόδου και οι συνεργάτες της Διεύθυνσης Σπύρου Ντακόλια: Φωτεινή Χριστοπούλου από το Γραφείο Πάτρας (1η), Δημήτρης Αγγελόπουλος από το Γραφείο Αθήνας (2ος), Κυριάκος Ξένος από το Γραφείο Αθήνας (3ος), Κωνσταντίνος Λογοδότης από το Γραφείο Αθήνας (4ος), Μαρίνα Παναγή από το Γραφείο Ναυπλίου (5η), Θάλεια Ανδριοπούλου από το Γραφείο Πάτρας(6η).

Για την παραγωγή στους κλάδους γενικών ασφαλίσεων βραβεύθηκαν οι: Μαρίνα Παναγή από το Γραφείο Ναυπλίου (1η), Τσαμπίκα Μουστάκη από το Γραφείο Ρόδου (2η), Θάλεια Ανδριοπούλου από το Γραφείο Πάτρας (3η), Αναστασία Τσουρδίνη από το Γραφείο Ναυπλίου (4η), Αλεξάνδρα Νικολοπούλου από το Γραφείο Αθήνας (5η), Αρετή Καραμπίνα από το Γραφείο Αθήνας (6η).