Η ERGO βραβεύθηκε ως True Leader από την Icap

H ERGO Ελλάδος βραβεύτηκε στο πλαίσιο του θεσμού “True Leaders” ως ένας από τους ηγέτες του επιχειρείν στη χώρα μας, με βάση τις επιδόσεις της κατά το 2013.

Η τελετή απονομής βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης και παρουσία 400 ανώτατων στελεχών της ελληνικής αγοράς και το βραβείο της ERGO παρέλαβε ο Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών, κ. Στάθης Τσαούσης, από τον Πρόεδρο του ΣΕΒ κ. Θεόδωρο Φέσσα.

Ο θεσμός των βραβείων “True Leaders” οργανώνεται από την ICAP Group εδώ και τέσσερα χρόνια και έχει ως στόχο να τιμήσει τις εταιρείες που πληρούν ταυτόχρονα τα εξής αντικειμενικά και μετρήσιμα κριτήρια: συμπεριλαμβάνονται στις 500 πιο κερδοφόρες εταιρείες ή στους 200 πιο κερδοφόρους ομίλους για το 2013, βάσει των στοιχείων του 2013 της έκδοσης Βusiness Leaders in Greece (κριτήριο το EBITDA), συγκαταλέγονται στις εταιρείες με το μεγαλύτερο αριθμό προσωπικού και έχουν αυξήσει το προσωπικό τους από το 2012 στο 2013, βρίσκονται στις κορυφαίες θέσεις του κλάδου τους (με βάση τον τζίρο) και τέλος, έχουν υψηλό ICAP Credit Score (αξιολόγηση Πιστοληπτικής Ικανότητας που κυμαίνεται από Α1 έως Β2).

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέσα από ένα σύνολο 22.200 επιχειρήσεων που εξετάσθηκαν, μόνον 45 Εταιρείες και 8 Όμιλοι πέτυχαν να διακριθούν, ανταποκρινόμενοι ταυτόχρονα σε όλα τα απαιτούμενα κριτήρια. Η ERGO μάλιστα, συγκαταλέγεται μέσα στις 142 εταιρείες που διακρίνονται ανελλιπώς ως “Business Leader in Greece” (500 εταιρίες με τα μεγαλύτερα κέρδη EBITDA) τα τελευταία επτά χρόνια πετυχαίνοντας να ανέβει στην 80ή θέση της συγκεκριμένης κατάταξης, από την 430ή που κατείχε το 2007.

Σε δηλώσεις του μετά τη βράβευση της εταιρείας, ο κ. Στάθης Τσαούσης τόνισε μεταξύ άλλων τα εξής: «H διάκριση αυτή για την ERGO έρχεται να υπογραμμίσει για άλλη μια φορά ότι η καλή πορεία της εταιρείας μας και τα εξαιρετικά της αποτελέσματα δεν είναι συμπτωματικά, αλλά απόρροια της επιτυχημένης στρατηγικής τής κερδοφόρου ανάπτυξης που έχουμε χαράξει και ακολουθούμε απαρέγκλιτα τα τελευταία χρόνια παραμένοντας ταυτόχρονα δίπλα στους πελάτες και τους Συνεργάτες μας».