Νέα στελέχη στην Ατλαντική Ένωση

Στην πρόσληψη δύο νέων στελεχών προχώρησε πρόσφατα η Ατλαντική Ένωση, κίνηση που θα συμβάλει στον ανασχεδιασμό και στους υψηλούς στόχους της Εταιρείας.

Συγκεκριμένα, στο δυναμικό της εισήλθαν ο κ. Γεώργιος Γκάτσης, που ανέλαβε τα καθήκοντα του Διευθυντή Κλάδου Ζωής & Υγείας, και ο κ. Γεώργιος Βλασσόπουλος, που ανέλαβε Υπεύθυνος Μονάδας Ομαδικών Ασφαλίσεων του Κλάδου Ζωής.

Ο κ. Γκάτσης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πειραιά, Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικών Επιστημών και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στα «Εφαρμοσμένα Οικονομικά και Χρηματοοικονομικά» από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διαθέτει πολυετή εμπειρία σε Ασφαλιστικές Εταιρείες και συγκεκριμένα στους κλάδους Ατομικών και Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, καθώς και Διαχείρισης Κινδύνων, έχοντας ασχοληθεί με την εφαρμογή του πλαισίου Solvency II.

Ο κ. Βλασσόπουλος είναι απόφοιτος του Μαθηματικού Τμήματος του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1990 στην Αlico-Μetlife, ως επικεφαλής του Κλάδου Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, και στη συνέχεια επικεφαλής Τομέα Ατυχημάτων και Υγείας στην Περιφέρεια Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης.