Νέα στελέχη στην Generali Hellas

Η επιλογή ικανών στελεχών με εξειδικευμένες γνώσεις και η αξιοποίηση τους σε καίριες θέσεις, εντάσσεται στη στρατηγική της Generali για συνεχή και υγιής ανάπτυξη. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία απόκτησε νέα HR Manager, ενώ ενδυνάμωσε το τμήμα πωλήσεών της με 4 νέα στελέχη.

 

Νέα HR Manager η κα Μαρία Καμπανέλλου

Μέλος του δυναμικού της Generali αποτελεί από τον Νοέμβριο του 2014 η κα Μαρία Καμπανέλλου, η οποία ανέλαβε καθήκοντα ΗR Manager. Η κα Καμπανέλλου είναι στέλεχος με πολυετή υπηρεσία στον τομέα της διαχείρισης ανθρώπινου προσωπικού και έχει διαγράψει μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία σε σημαντικές θέσεις ευθύνης, σε πολυεθνικές εταιρείες.

Ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία το 1995, στη φαρμακευτική εταιρεία Rhone-Poulenc Rorer. Στη συνέχεια, εργάστηκε σε μεγάλους οργανισμούς μεταξύ των οποίων και οι Hyundai Hellas, KPMG Consultants, Siemens, καθώς και η Ecolab, όπου ήταν υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού για τις χώρες των Βαλκανίων, Αφρικής και Μέσης Ανατολής. Τα τελευταία χρόνια κατείχε τη θέση της HR Manager για την Ελλάδα και τη Μέση Ανατολή στην  IMS Health S.A.

Η κα Καμπανέλλου είναι κάτοχος BSc στη Διοίκηση Επιχειρήσεων από το Northeastern University στη Βοστώνη, ενώ διαθέτει και MBA από το University of LaVerne.

 

Ενδυνάμωση του Τμήματος Πωλήσεων με 4 νέα στελέχη

Με τέσσερα νέα στελέχη, με πολυετή εμπειρία στην ασφαλιστική αγορά, ενισχύθηκε πρόσφατα η πολυδύναμη ομάδα της Διεύθυνσης Πωλήσεων της Generali Hellas. Η εταιρεία, μετά τη σημαντική άνοδο των ασφαλιστικών εργασιών τα τελευταία χρόνια, προχώρησε στην περαιτέρω ενδυνάμωση της Ομάδας Πωλήσεών της.

Η κίνηση αυτή συνάδει με τη «διατήρηση της φιλοσοφίας της εταιρείας για δυναμική ανάπτυξη των μεγεθών της και του μεριδίου Αγοράς της, διαμέσου των ανθρωποκεντρικών Δικτύων», όπως ανέφερε ο κ. Μιχάλης Σωτηράκος, Διευθυντής Πωλήσεων της Generali Hellas.

Ειδικότερα, τη θέση του Επιθεωρητή Ανάπτυξης Πωλήσεων για τα Ανεξάρτητα Δίκτυα στη Διεύθυνση Πωλήσεων Ασφαλίσεων Ζωής ανέλαβε ο κ. Ελευθέριος Παπασταύρου. Ο κ. Παπασταύρου έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σε θέματα πωλήσεων και διαθέτει πολυετή εμπειρία στις διευθύνσεις πωλήσεων πολυεθνικών και ελληνικών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, τόσο στον κλάδο ζωής όσο και γενικών ασφαλίσεων. Πριν ενταχθεί στην οικογένεια της Generali ο κ. Παπασταύρου ήταν περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων Ζωής στην ασφαλιστική εταιρεία «Ευρωπαϊκή Ένωση- Ασφάλειαι Μινέττα».

Τη θέση του Επιθεωρητή Ανάπτυξης Πωλήσεων στη Διεύθυνση Πωλήσεων Δικτύου Agency ανέλαβε ο κ. Ευθύμιος Παπαδόπουλος. Ο κ. Παπαδόπουλος είναι απόφοιτος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, και διαθέτει MSc του τμήματος Financial Mathematics του “University of Lancaster”. Αρχικά ο κ. Παπαδόπουλος εργάστηκε σε εταιρείες παροχής οικονομικών υπηρεσιών, ενώ στη συνέχεια απασχολήθηκε στον Όμιλο Eurobank. Τα τελευταία χρόνια διετέλεσε επιθεωρητής  πωλήσεων στην Allianz, στα τμήματα bancassurance, μεσιτών ασφαλίσεων και ειδικότερα στο τμήμα του Agency. 

Επίσης, Επιθεωρητής Ανάπτυξης Πωλήσεων στη Διεύθυνση Πωλήσεων Ομαδικών Ζωής ανέλαβε ο κ. Ευθύμιος Σαλούρος. Ο κ. Σαλούρος έχει σπουδάσει Computing Science στο Staffordshire University και είναι κάτοχος Diploma in Business Administration από το Merit / Leicester University. Ο ίδιος διαθέτει σημαντική εμπειρία στην ανάπτυξη των ομαδικών ασφαλίσεων και έχει εργαστεί σε τεχνικά τμήματα βρετανικών εταιρειών. Στη συνέχεια και μέχρι πρόσφατα  συνεργάζονταν με τον όμιλο της Inchcape Plc με κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη δικτύου πωλήσεων σε συνεργασία με ανεξάρτητους μεσίτες ασφαλίσεων.

Τη θέση της Επιθεωρήτριας Ανάπτυξης Πωλήσεων της Διεύθυνσης Πωλήσεων Ομαδικών Ζωής ανέλαβε η κυρία Μαίρη Μαυρομμάτη. Η κυρία Μαυρομμάτη είναι απόφοιτος του University of Portsmouth με MSc in Business Economics. Ξεκίνησε την καριέρα της στην Colgate & Palmolive Hellas. Από το 2004 μέχρι τώρα συνεργάστηκε με την Metlife Greece στα τμήματα Bancassurance, αρχικά, και εταιρικών πωλήσεων στη συνέχεια, με έμφαση στο cross selling αλλά και στη δημιουργία tailor made συνταξιοδοτικών προγραμμάτων και προϊόντων ασφάλισης υγείας.

Όπως δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Generali Hellas κ. Πάνος Δημητρίου: «Η Generali συνεχίζει να επενδύει στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της αναζητώντας νέα στελέχη που με την εμπειρία και το ταλέντο τους θα συνδράμουν ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων της εταιρείας. Καλωσορίζουμε τα νέα στελέχη στην οικογένεια της Generali και είμαστε βέβαιοι ότι με την ομαδική εργασία αλλά και την αξιοποίηση των σύγχρονων τεχνολογιών, θα συνεχίσουμε να διαθέτουμε καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, τόσο προς τους συνεργάτες μας ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, όσο και τους ασφαλισμένους μας».

{gallery}most_Used_photos/Genrali-nea-Stelexi{/gallery}