Νέο Βελτιωμένο Τιμολόγιο Αστικής Ευθύνης Σκαφών από την Ορίζων Ασφαλιστική

Στο πλαίσιο της πελατοκεντρικής της φιλοσοφίας, η Ορίζων Ασφαλιστική προχώρησε στην αναπροσαρμογή του τιμολογίου της υποχρεωτικής ασφάλισης της Αστικής Ευθύνης Σκαφών Αναψυχής και επαγγελματικών σκαφών (μη περιηγητικών). Το νέο τιμολόγιο, περιλαμβάνει κλιμακωτή μείωση των ασφαλίστρων, καθιστώντας τα εξαιρετικά ανταγωνιστικά.

«Με το νέο βελτιωμένο τιμολόγιο η ΟΡΙΖΩΝ θα επιτρέψει σε όλους τους ασφαλισμένους της, λάτρεις της θάλασσας, να χαρούν και φέτος τις ομορφιές της, καθώς η εταιρεία, προσφέρει ένα ολοκληρωμένο συμβόλαιο χωρίς δυσνόητους όρους, αποζημιώνει άμεσα και δίκαια σε περίπτωση ζημιάς, με ιδιαίτερα προσιτό ασφάλιστρο και παρέχει την προαιρετική κάλυψη Νομικής Προστασίας Σκάφους Αναψυχής, σε συνεργασία με την Mondial Assistance», αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, στο οποίο επισημαίνονται επίσης τα εξής:
«Στην ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική τοποθετούμε ξεκάθαρα στο επίκεντρο της στρατηγικής μας τις μεταβαλλόμενες ανάγκες των ασφαλισμένων μας και την υποστήριξη των συνεργατών μας. Σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή, συνεχίζουμε να στηρίζουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παραγωγική μας δραστηριότητα, διατηρώντας την ορθολογική και κερδοφόρα ανάπτυξή μας».

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να συνεργαστείτε με την Ορίζων Ασφαλιστική πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.orizonins.gr/content/ekdilosi-endiaferontos-synergasias/