Ορίζων Ασφαλιστική: Σημαντικές επενδύσεις σε IT συστήματα και συνεργασίες

Οι σημαντικές αλλαγές τις οποίες σηματοδοτεί η οδηγία Solvency II για την Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά οδήγησε την Ορίζων Ασφαλιστική σε σημαντικές επενδύσεις σε νέες μηχανογραφικές εφαρμογές, IT συστήματα και συνεργασίες οι οποίες από το Μάιο του 2013 θα τεθούν σε σταδιακή εφαρμογή.

Η εταιρεία δίνει εξέχουσα βαρύτητα στις ηλεκτρονικές εφαρμογές, σε όλο το φάσμα των εργασιών της, με μοναδικό στρατηγικό στόχο την ταχύτερη και αξιόπιστη εξυπηρέτηση πελατών και συνεργατών.

Συγκεκριμένα, η Ορίζων από 01.05.2013 έθεσε σε πλήρη λειτουργία τη νέα μηχανογραφική εφαρμογή IRP της εταιρείας INFOPAD, ένα άρτιο, πλήρες και σύγχρονο μηχανογραφικό πρόγραμμα το οποίο θα δώσει στην εταιρεία ταχύτητα και αξιοπιστία στη λήψη και επεξεργασία των δεδομένων της. 

Επίσης, σταδιακά από 01.06.2013 η Ορίζων θα θέσει σε λειτουργία τη νέα ηλεκτρονική εφαρμογή BRP Infopad (το επονομαζόμενο Portal agent print), το οποίο προσφέρει στους συνεργάτες πολλές διευκολύνσεις, μεταξύ των οποίων ενημέρωση για το χαρτοφυλάκιό τους, εκτύπωση ασφαλιστήριων συμβολαίων από το γραφείο τους, άμεσης κατάθεσης των ασφαλίστρων, real-time επικοινωνία με την εταιρεία, πλήρη ενημέρωση για την εξέλιξη των ζημιών του πελατολογίου τους και άλλα πολλά.

Επιπλέον, η εταιρεία εισήγαγε στις διαδικασίες λειτουργίας της, την οδηγία της Τράπεζας της Ελλάδος για τηνηλεκτρονική αρχειοθέτηση και ψηφιοποίηση των εγγράφων ζημιών του κλάδου Αυτοκινήτου, και τοποθέτησε την ηλεκτρονική εφαρμογή ‘Papyros’ της εταιρείας Modus. 

Τέλος, από 01.05.2013 η Ορίζων προχώρησε σε συνεργασία με τη Mondial Assistance, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της φροντίδας ατυχήματος και οδικής βοήθειας στους ασφαλιζομένους της. Επίσης, η Mondial Assistance με μια καινοτόμα εφαρμογή δίνει τη δυνατότητα στην Ορίζων πλήρους ηλεκτρονικής διαχείρισης των φακέλων ζημιών σε πραγματικό χρόνο.

Η Ορίζων Ασφαλιστική, με στρατηγικό στόχο την άψογη εξυπηρέτηση του πελάτη και του συνεργάτη, συνεχίζει την καθημερινή προσπάθεια για βελτίωση των υπηρεσιών της σε όλα τα επίπεδα, αποδεικνύοντας έτσι την αξιοπιστία της και δικαιώνοντας τους συνεργάτες της που την εμπιστεύονται.