ΠΣΣΑΣ: Οφείλουμε να συνεχίσουμε να προάγουμε την αξία του θεσμού που υπηρετούμε

Με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης ο ΠΣΣΑΣ εξέδωσε το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Βασικός σκοπός του Συντονιστή Ασφαλιστικών Συμβούλων είναι, ασκώντας τον ρόλο του στην επιλογή, εκπαίδευση και κατάρτιση των ασφαλιστικών συμβούλων, να προάγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την αξία της ασφάλισης και το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή.

Με την ευκαιρία του εορτασμού της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης στις 11 Νοεμβρίου, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ειδικά αυτή την περίοδο που διανύει η χώρα μας, η ασφάλιση είναι μια πράξη ευθύνης, ένα δίχτυ προστασίας για τους ασφαλισμένους, τις οικογένειές τους, αλλά και την κοινωνία συνολικά.

Η φετινή επιτυχημένη εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΑΕΕ με την υποστήριξη της ΕΑΔΕ και του ΕΕΑ αποτέλεσε μια ακόμα σημαντική προσπάθεια προς αυτή την κατεύθυνση και πιστεύουμε ότι τέτοιες πρωτοβουλίες είναι σημαντικό να καθιερωθούν ώστε να μας φέρουν ακόμα πιο κοντά στην κοινωνία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Σύνδεσμός μας πρωτοπορώντας το 1989, στα πλαίσια του 1ου συνεδρίου Συντονιστών, κατέθεσε δημόσια την πρόταση για την καθιέρωση Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης, η οποία εν τέλει καθιερώθηκε το 2004 με απόφαση της ΕΑΕΕ.

(μπορείτε να παρακολουθήσετε το σχετικό video στο κανάλι του ΠΣΣΑΣ στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCGlSGPArJ8g8jTqeqYflT_A)

Όλοι οι άνθρωποι της ασφαλιστικής Βιομηχανίας οφείλουμε να συνεχίσουμε να προάγουμε την αξία του θεσμού που υπηρετούμε, τόσο μέσα από την ατομική μας συμπεριφορά αλλά και ταυτόχρονα με τη συλλογική μας δράση, προσφέροντας ουσιαστικό οικονομικό στήριγμα στις πραγματικές ανάγκες των συνανθρώπων μας.

ΤΟ Δ.Σ.