Συνάντηση των Μελών της Λέσχης Προέδρου

Με κέφι, ενθουσιασμό και πνεύμα σύμπνοιας πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των μελών της Λέσχης Προέδρου, των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων της International Life για το 2013.

Όπως μας πληροφορεί δελτίο τύπου της εταιρείας, κατά τη διάρκεια της συνάντησης οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες πρακτικές πωλήσεων και εκπαίδευσης και εργαλεία marketing και να συζητήσουν για τις ενέργειες της Εταιρείας που θα την οδηγήσουν σε νέα τροχιά ανάπτυξης. 

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Ομίλου, κ. Φωκίων Μπράβος, ο Αναπλ. Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Agency System & Εκπαίδευσης, κ. Κλέαρχος Πεφάνιος, και άλλα στελέχη της εταιρείας.

Τη Λέσχη Προέδρου για το 2013 απαρτίζουν οι κ.κ.: Ηλίας Αποστολόπουλος, από το Υποκατάστημα της κας Α. Πεφανίου στην Αθήνα, Χαράλαμπος Γεωργάκος από το Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης, Σοφία Ζερβουδάκη από το Υποκατάστημα της κας Α. Πεφανίου στην Αθήνα, Νίκος Κομπόγιωργας από το Υποκατάστημα της κας Α. Πεφανίου στην Αθήνα, Νίκη Νόμπελη από το Γραφείο Νέας Ερυθραίας,Δημοσθένης Συκοβάρης από το Γραφείο της Χαλκίδας και Ιωάννης Χαλικιάς από το Υποκατάστημα της Ρόδου.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Φωκίων Μπράβος δήλωσε σχετικά: «Με ιδιαίτερη χαρά συναντηθήκαμε, παρακινηθήκαμε και μοιραστήκαμε με τους ανθρώπους μας τα νέα εργαλεία και πρακτικές τα οποία τους παρέχουμε. Τα Μέλη της Λέσχης Προέδρου είναι οι κορυφαίοι των κορυφαίων ασφαλιστικών μας συμβούλων. Στην επιλογή των συνεργατών μας που θα μπουν σε αυτή την ομάδα, εκτός από τα παραγωγικά κριτήρια λαμβάνεται υπόψη το ήθος και η ποιότητα του χαρακτήρα τους. Η International Life παρέχει επιπλέον κίνητρα και προνόμια στα Μέλη της Λέσχης Προέδρου βοηθώντας τους να στηρίξουν περαιτέρω την ανάπτυξη της εταιρείας μας. Είμαστε σίγουροι ότι, με τα κατάλληλα εκπαιδευτικά εργαλεία και τις σύγχρονες πρακτικές που εφαρμόζουμε, την επόμενη χρονιά περισσότεροι συνεργάτες μας θα καταφέρουν να μπουν στην ομάδα των καλύτερων ασφαλιστικών συμβούλων της International Life».

Μετά το πέρας της συνάντησης οι συνεργάτες δείπνησαν με τον Πρόεδρο του Ομίλου, κ. Φωκίωνα Μπράβο, και δεσμεύτηκαν για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις μέσα σε μια φιλική και ευχάριστη ατμόσφαιρα.