Τελετή Αποφοίτησης Σπουδαστών του ΕΙΑΣ

Η ετήσια θεσμική Τελετή Αποφοίτησης των σπουδαστών του ΕΙΑΣ των τριών προγραμμάτων εκπαίδευσης στελεχών ασφαλιστικών επιχειρήσεων, που ολοκληρώθηκαν το 2015, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016, στον ζεστό χώρο του Εκπαιδευτικού Κέντρου του Ινστιτούτου. Πρόκειται για τα στελέχη που ολοκλήρωσαν το ετήσιο πρόγραμμα του ΕΙΑΣ Executive Development in Insurance (EDI) 2015, το Mini MBA σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ολοκληρωμένο Πρόγραμμα Πιστοποίησης Εσωτερικών Ελεγκτών Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων, σε συνεργασία του ΕΙΑΣ με το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Στην εκδήλωση, που θα συντονίσει ο Γενικός Διευθυντής του ΕΙΑΣ, κ. Γιάννης Παπακωνσταντίνου, θα απευθύνουν χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΙΑΣ, κ. Μιλτιάδης Νεκτάριος, η Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος & Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΙΑΣ, κα Μαργαρίτα Αντωνάκη, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών, κ. Ερρίκος Μοάτσος, και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος (ΕΑΔΕ) και μέλος του Δ.Σ. του ΕΙΑΣ, κ. Δημήτρης Γαβαλάκης.

Την ετήσια αυτή γιορτή του ΕΙΑΣ, που στηρίζουν χορηγικά οι ασφαλιστικές εταιρίες AIG, ALLIANZ, ΕΘΝΙΚΗ, AXA, INTERAMERICAN, INTERASCO, ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, αναμένεται να παρακολουθήσουν πολλά στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και πολλοί εισηγητές του Ινστιτούτου. 

{gallery}EIAS_Apofoitisi_14/EIAS_apofitisi_15_prosklisi{/gallery}

ή, εναλλακτικά, η πρόσκληση και το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ