Τράπεζα Πειραιώς: 2ο “Top 100 Bankassurance Summit”

«Επιτυχημένη χρονιά για τα ασφαλιστικά προϊόντα της Τράπεζας Πειραιώς», σε σχέση πάντοτε με το οικονομικό περιβάλλον, χαρακτήρισε το 2012 ο κ. Τριαντάφυλλος Λυσιμάχου, Σύμβουλος Ασφαλιστικών Εργασιών του Ομίλου, μιλώντας στο 2ο “Top 100 Bankassurance Summit” του Ομίλου, με τις συνεργαζόμενες εταιρίες ERGO και ING. Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν, ενώ η συνολική μείωση της αγοράς για το 2012  διαμορφώθηκε στο  -11%, η Tράπεζα Πειραιώς είχε αύξηση 15,3% στις Γενικές Ασφάλειες και μόλις 4,5% μείωση στις Ασφάλειες Ζωής. 
«Ο όμιλος δυναμώνει», τόνισε ο κ. Λυσιμάχου, συμπληρώνοντας ότι θα επέλθουν βελτιώσεις σε διαδικασίες και προϊόντα. 

Στο ίδιο κλίμα, ο κ. Σωτήρης Συρμακέζης, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής,  σημείωσε ότι «βρισκόμαστε στην αρχή μιας νέας εποχής για την Tράπεζα Πειραιώς, η οποία μεγαλώνει διαρκώς». Ο κ. Συρμακέζης έδωσε επίσης έμφαση στους στόχους για τη νέα χρονιά στον τομέα των ασφαλιστικών εργασιών, που θα βασίζονται σε καινοτόμες ιδέες και νέα loyalty προϊόντα.

Στα 3 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την Τράπεζα Πειραιώς αναφέρθηκε ο κ. Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO Ελλάδας και Τουρκίας της ERGO, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θεωρούμε πως έχουμε επιλέξει τον καλύτερο συνεργάτη και επιβεβαιωνόμαστε διαρκώς». 

Απόλυτα επιτυχημένη χαρακτήρισε την 11ετή συνεργασία με τον Όμιλο και ο κ. Μάνος Χειράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing της ING, μια συνεργασία που, όπως επεσήμανε, στηρίζεται σε σταθερές αξίες με επίκεντρο τον πελάτη. 

Το συνέδριο άνοιξαν η κα Σοφία Καλλέργη, Head of Bancassurance, και ο κ. Γιώργος Κατσουράνης, Head of Τraining & Development του Ομίλου, οι οποίοι έδωσαν έμφαση στην ανάγκη, ειδικά εν μέσω κρίσης, δημιουργίας μιας νέας σχέσης με τον πελάτη, στην οποία οι πωλητές θα είναι πιο «κοινωνικά συμμετοχικοί».

Στις ευχάριστες στιγμές της εκδήλωσης, το διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων σε τραπεζοασφαλιστικά θέματα, με τη νικήτρια ομάδα να λαμβάνει συμβολικά δώρα.
Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με τη βράβευση των 100 καλύτερων πωλητών τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων για τα τελευταία δύο χρόνια, από όλη την Ελλάδα.