Επίλεκτοι Μεσίτες και Πράκτορες της ΑΧΑ ταξίδεψαν στο Παρίσι

Στην Πόλη του Φωτός, το Παρίσι, ταξίδεψαν φέτος οι επίλεκτοι συνεργάτες του δικτύου Μεσιτών και Πρακτόρων της ΑΧΑ Ελλάδας.

Το ταξίδι επιφύλαξε για τους συμμετέχοντες αξέχαστες στιγμές και μοναδικές εμπειρίες, σε μια από τις πιο όμορφες πόλεις του κόσμου, όπου βρίσκεται η έδρα του Ομίλου.

Με ιδιαίτερη φροντίδα, οι άνθρωποι της ΑΧΑ στην Ελλάδα, που διοργάνωσαν το ταξίδι, επέλεξαν υπηρεσίες υψηλού επιπέδου για να εμπλουτίσουν ευχάριστα τις μέρες των επιλεγμένων Μεσιτών και Πρακτόρων.
Ορμητήριο της αποστολής προς ποικίλους προορισμούς ήταν το ξενοδοχείο Hilton Opera.
Μαζί με τις περιηγήσεις στα αξιοθέατα της πόλης, οι προσκεκλημένοι, γεύθηκαν την γαλλική γαστρονομία σε κορυφαία εστιατόρια, όπως το In Carne, το La Petite Venise, το La bouteil d’ Or και το Maison de Polytechniciens, ενώ μοναδική εμπειρία αποτέλεσε η επίσκεψη στο Roland Garros και η παρακολούθηση αγώνων Grand Slam στο κεντρικό court, Philippe Chartier, ανάμεσα σε κορυφαίους τενίστες του κόσμου.
Συνδυάζοντας την αναψυχή με την εργασία, όλοι όσοι συμμετείχαν στο ταξίδι επισκέφθηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΑΧΑ.
Εκεί παρακολούθησαν παρουσίαση του Αναπληρωτή Διευθυντή Δικτύων Διανομής, Miguel Garcia Ruiz, για τη στρατηγική της ΑΧΑ, τον μετασχηματισμό των δικτύων διανομής, την τεχνολογία και την καινοτομία στην παγκόσμια αγορά καθώς και την παγκόσμια πολιτική της ΑΧΑ για το δίκτυο Μεσιτών και Πρακτόρων.
Την ομιλία του κ. Ruiz ακολούθησε το καθιερωμένο round table με συντονιστή τον Ερρίκο Μοάτσο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της ΑΧΑ στην Ελλάδα.
Η επίσκεψη στα γραφεία του Ομίλου ολοκληρώθηκε με μια ξενάγηση στο Hotel De La Vaupaliere, την αριστοκρατική κατοικία που η ΑΧΑ προστατεύει με υαλοπίνακες και αποτελεί την «καρδιά» των εγκαταστάσεων του Ομίλου στην οδό Matignon.
Εκτός του κ. Μοάτσου, τους επίλεκτους Πράκτορες και Μεσίτες συνόδευσαν οι κ.κ. Νίκος Σακελλαρίου, Διευθυντής Δικτύων Διανομής, Λυκούργος Πέτροβας, Διευθυντής Λειτουργιών, Δημήτρης Μελεξόπουλος Διευθυντής Μεσιτών και Πρακτόρων, Διονύσης Ακτύπης Επιθεωρητής Πωλήσεων, Ελένη Νικολιδάκη, Επιθεωρήτρια Πωλήσεων, και Χρυσάνθη Παπαεμμανουήλ, Επικεφαλής Υποστήριξης και Στρατηγικής Δικτύων Διανομής.