Άλεξ Μόρντο …σερί διακρίσεων πέρα από τα σύνορα…

Ο κορυφαίος Συντονιστής της MetLife προέβη, ύστερα από παράκλησή μας, στην πιο κάτω δήλωση:

Πλησιάζει το τέλος του Α’ τριμήνου 2018 και νομίζω είναι μια καλή στιγμή να κάνουμε τον απολογισμό των αποτελεσμάτων του γραφείου μας για τη χρονιά που πέρασε!

Παραγωγικά, λοιπόν, ήταν η ΚΑΛΥΤΕΡΗ χρονιά μας από το 1988 (αν εξαιρέσουμε την μεγάλη απώλεια του συνεργάτη μας και μικρού αδελφού μου Χάρη).

Τα νούμερα μας ήταν ζηλευτά όχι μόνο στην Ελλάδα όπου στις Ασφάλειες Ζωής τερματίσαμε με τη μεγαλύτερη παράγωγη για 5η συνεχιζόμενη χρονιά (αλλά και τη μεγαλύτερη σε ασφάλιστρο… στα χρονικά από ίδρυσης του γραφείου μας)!

Στα δε αμιγώς επενδυτικά προγράμματα (αμοιβαία κεφάλαια) διακριθήκαμε επίσης για 5η συνεχιζόμενη χρονιά, κερδίζοντας πάλι την 1η θέση σε τζίρο! Το σύνολο σε (καινούργια λεφτά στο ταμείο) στις δυο αυτές κατηγορίες ήταν πάνω από 2.400.000 δολάρια, ποσό διόλου ευκαταφρόνητο!

Όμως, κερδίσαμε για την Ελλάδα μια ακόμα μεγάλη διάκριση, καθώς όπως βλέπουμε στο πινακάκι είμαστε το 9ο γραφείο σε νέα παράγωγη Ζωής με 745.000 δολάρια στην περιοχή ΕΜΕΑ (Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική) ανάμεσα δηλαδή σε 16 χώρες!

Να αναφέρουμε, επίσης, ότι για πολλοστή φορά διακριθήκαμε και στο μέγεθος συνολικού πορτοφολιού προγραμμάτων Ατυχημάτων και Υγείας (περίπου 2.500.000 δολάρια) καταλαμβάνοντας την 3η θέση στο ΕΜΕΑ…

emea MetLife mordo