Ανακοίνωση της ΕΕΑΕ για τo εκλογικό αποτέλεσμα στο ΕΕΑ

«Στον θεσμό του Επιμελητηρίου, αλλά και στα πρόσωπα που ηγούνται και τον υπηρετούν, η Διαμεσολάβηση αναγνωρίζει έναν μεγάλο σύμμαχο και υποστηρικτή», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, η Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδας στην ανακοίνωση που εξέδωσε με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, όπου η συμμετοχή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης ήταν πρωτοφανής.

Ειδικότερα στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Ευχαριστούμε όλους τους Συναδέλφους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση και έδωσαν ένα μεγάλο και δυναμικό παρών στις εκλογές για τη νέα Διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητήριου της Αθήνας.
Η συμμετοχή της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που ήταν πρωτοφανής, έδωσε μια πολύ ισχυρή πλειοψηφία στον Τομέα των Υπηρεσιών που ξεπέρασε το 65%.
Τούτο σημαίνει ότι στον θεσμό του Επιμελητηρίου , αλλά και στα πρόσωπα που ηγούνται και τον υπηρετούν, η Διαμεσολάβηση αναγνωρίζει έναν μεγάλο σύμμαχο και υποστηρικτή.
Συγχαίρουμε τον Γιάννη Χατζηθεοδοσίου και όλους τους Συναδέλφους μας του Συνδυασμού, ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΣ, γιατί έδωσαν  έναν αγώνα  υψηλού επιπέδου και ήθους, έντιμο, συναδελφικό, ενωτικό, και στοχευμένο στην ανάδειξη της ωφελιμότητας του θεσμού του Επιμελητηρίου.
Συγχαίρουμε επίσης και όλους  τους Συναδέλφους που πλαισίωσαν άλλους Συνδυασμούς.
Είμαστε βέβαιοι ότι αυτοί που θα  εκλεγούν θα δώσουν περιεχόμενο στο όραμα για ένα Επιμελητήριο με ισχυρό λόγο στις δίκαιες διεκδικήσεις μας, αλλά και αντίλογο σε ό,τι αδικεί και υποβιβάζει τις κατακτήσεις μας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ της ΕΕΑΕ