Αναλογιστές από 13 χώρες στο τριήμερο σεμινάριο της Ένωσης Αναλογιστών

958
Analogistes

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 29/11/2017 το τριήμερο σεμινάριο που συνδιοργάνωσε η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος με την European Actuarial Academy, σε κεντρικό ξενοδοχείο στην Αθήνα.

Στο σεμινάριο συμμετείχαν πενήντα πέντε Αναλογιστές, εκ των οποίων οι εικοσιπέντε ήταν Έλληνες και οι υπόλοιποι προέρχονταν από δεκατρείς διαφορετικές χώρες.

Το βασικό θέμα του σεμιναρίου ήταν το Stochastic ΜοdelingTheory and Reality from an Actuarial Perspective, γύρω από το οποίο αναπτύχθηκαν επιμέρους θεματικές ενότητες, όπως Mortality Models, Lapse Models, διάφορα Case Studies για PricingDynamic Policyholder Behaviour, NonLife Stochastic Models, Reserve Variablity και Solvency II, τις οποίες οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ανάλογα με την προτίμηση που είχαν δηλώσει κατά την εγγραφή τους: Life ή NonLife.

Στο πλαίσιο της συνεχούς κατάρτισης, η Ένωση Αναλογιστών Ελλάδος προγραμματίζει νέες αντίστοιχες δραστηριότητες, καθώς επιθυμεί να παρέχει στα μέλη της δυνατότητες επιμόρφωσης είτε μέσω τοπικών είτε διεθνών συνεργασιών, ενθαρρύνοντας έτσι την ανταλλαγή γνώσης και εμπειρίας.

Προηγούμενο άρθροΑΧΑ: Η Δ/νση Τ. Παυλίδη ταξίδεψε στο Βελιγράδι
Επόμενο άρθροΣτο νέο video της AXA ερευνώνται συστήματα έγκαιρης ειδοποίησης για σεισμούς