Ανοιχτή εκδήλωση της Mega Brokers στο Money Show 2018

1062

H Mega Brokers προσκαλεί όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές σε ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποιεί, στο πλαίσιο του Money Show, με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις Αντιρρήσεις των Δύσκολων Πελατών με την τεχνική ITESA».

Η εκδήλωση πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Ιανουάριου 2018, 16:00, στο ξενοδοχείο Χίλτον, αίθουσα Τερψιχόρη Β’, σε συνεργασία με την ERGO Ασφαλιστική και εισηγητή τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, κύριο Κώστα Ακριβόπουλο.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και όπως τονίζει στην πρόσκλησή της η Mega Brokers, πρόκειται για «ένα σεμινάριο που αξίζει να παρακολουθήσετε».

Ο εισηγητής

AkribopoulosΟ κ. Ακριβόπουλος διαθέτει αξιόλογη πανεπιστημιακή κατάρτιση με σπουδές στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πειραιά), στο Marketing Management και στην Κοινωνιολογία (Sussex University).

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε ελληνικούς και διεθνείς ομίλους εταιριών (AGET, FALCON, PALLIKI/FR) ενώ στον ασφαλιστικό χώρο ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1974, αρχικά ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην INTERAMERICAN, στη συνέχεια ως συντονιστής και Επιθεωρητής με γραφεία στην Αθήνα και σε όλη την επικράτεια στην AGF – KOSMOS. Από το 1999 μετά τη συγχώνευση της AGF με την ALLIANZ, ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης της ALLIANZ Ελλάδος.

Από τον Οκτώβριο 2017 ανέλαβε την θέση του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης της Ασφαλιστικής Εταιρίας ERGO.

Είναι μέλος Ινστιτούτων και Επιστημονικών Φορέων (ILU/ Insurance Life Underwriters, LIMRA, MDRT, NLP, SILVA, Ελληνικό Forum Ποιότητας – HFQ) καθώς και εξωτερικός Εισηγητής στο ΟΠΑ και στο ΕΙΑΣ.

Ο κ. Ακριβόπουλος είναι συγγραφέας του βιβλίου «AIDA – τεχνικές πωλήσεων» και της ύλης των εξετάσεων Συντονιστών για την ενότητα «Βασικές Αρχές Διοίκησης Ασφαλιστικών Μονάδων Πωλήσεων» του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διαθέτει πάνω από 25.000 ώρες εκπαίδευσης σε θέματα Επικοινωνίας, Πωλήσεων, Μanagement, Διαπραγματεύσεων, Συναλλακτικής Ανάλυσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Καινοτομίας και Δημιουργικής καθώς και ειδικές διακρίσεις για την πολυετή προσφορά του στην εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Προηγούμενο άρθροΟλοκληρώθηκε η νομική συγχώνευση της ΑΤΕ Ασφαλιστικής με τον Όμιλο ERGO
Επόμενο άρθροΣτάσου! Τι θες να πεις; Και άλλες ερωτήσεις ζωτικής σημασίας