Η ασφαλιστική διαμεσολάβηση και ο Γ. Χατζηθεοδοσίου στηρίζουν Κώστα Μαρκουλιδάκη

761
Xatzitheodosiou Markoylidakis_Benetos
Ο κ. Κ. Μαρκουλιδάκης πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο του ΕΕΑ, κ. Γ. Χατζηθεοδοσίου, και τον απερχόμενο Πρόεδρο του ΕΕΠ, κ. Γ. Μπενέτο.

Στο επαγγελματικό επιμελητήριο Πειραιά πραγματοποιήθηκε συνάντηση των υποψήφιων ασφαλιστικών διαμεσολαβούντων της Επαγγελματικής Συνεργασίας με επικεφαλής τον Κώστα Μαρκουλιδάκη,  ενόψει  των εκλογών της 10ης και 11ης Δεκεμβρίου   του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Πειραιά.

Ο απερχόμενος πρόεδρος, κ. Γεώργιος Μπενέτος, που υπηρέτησε τον θεσμό  επί 16 χρόνια, έκανε απολογισμό για όσα άλλαξαν στο ΕΕΠ  και τόνισε ότι η θέση του επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιου για την προεδρία στον κ. Κώστα  Μαρκουλιδάκη δε χαρίστηκε αλλά την κέρδισε με τη δράση του όλα αυτά τα χρόνια.

Παρόντες  από τα σωματεία της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης οι κ.κ.  Γ. Καραβίας, Δημ. Γαβαλάκης και Παν. Λελεδάκης, οι οποίοι τάχτηκαν στο πλευρό του Κ. Μαρκουλιδάκη, επισημαίνοντας ότι η μακροχρόνια εμπειρία των 16 ετών στον επιμελητηριακό θεσμό που σηματοδοτήθηκε από αγώνες, αλλαγές, εκσυγχρονισμό και καινοτομίες, καθώς και η επιτυχημένη πορεία του επί 35 έτη στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, το ήθος του, οι ιδέες  & αξίες του θα βοηθήσουν την επόμενη μέρα του επαγγελματικού επιμελητήριου και την ασφαλιστική  διαμεσολάβηση.

Markoulidakis ekloges

Την αμέριστη υποστήριξή του στον Κώστα Μαρκουλιδακη δήλωσε και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, τονίζοντας ότι οι αγώνες για την επιχειρηματικότητα που βάλλεται θα συνεχιστούν και ότι «σαν ασφαλιστές οφείλουμε να εκλέξουμε και δεύτερο πρόεδρο επιμελητηρίου από την ασφαλιστική διαμεσολάβηση».

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Μαρκουλιδακης τόνισε ότι τα επιμελητήρια δεν πρέπει να εξαρτώνται από κόμματα και κάλεσε όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν, να ενταθούν στην παράταξη της επαγγελματικής συνεργασίας για ένα καλύτερο αύριο της μικρομεσαίας επιχείρησης που είναι το όνειρο κάθε Έλληνα.

Επίσης, κάλεσε τους ασφαλιστές να πλαισιώσουν τα επιμελητηριακά ψηφοδέλτια και να προσέλθουν όλοι στις κάλπες και να στηρίξουν τους συναδέλφους τους.

Παρευρέθηκαν, επίσης, και οι αντιπρόεδροι του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά, κ.κ. Νατάσα Βερυκοκίδου και Περικλής Διακουμάκος.

Προηγούμενο άρθροΗ Θεανώ Τελωνιάτη νέα επικεφαλής του Κλάδου Περιουσίας και Ειδικών Κινδύνων της AIG Ελλάς
Επόμενο άρθροΗμέρα Ασφάλισης 2017: «Η νέα εποχή της Ασφαλιστικής Αγοράς», στο Ζάππειο Μέγαρο Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017