Αθρόα η συμμετοχή των συνεργατών της Mega Brokers στην αιμοδοσία του ΣΥΑΕ

1240
Μega Brokers aimodosia ΣΥΑΕ

Στo πλαίσιo δράσεων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Mega Brokers πραγματοποίησε στις 19/10/2017 στα γραφεία της επί της Λ. Συγγρού 122, ημέρα «Εθελοντικής Αιμοδοσίας», με την πλήρη στήριξη του Συλλόγου Υπαλλήλων Ασφαλιστικών Επιχειρήσεων (ΣΥΑΕ) και του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μετοχικού Ταμείου Στρατού «ΝΙΜΤΣ».

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεκίνησε από τις 10:00 π.μ. και ολοκληρώθηκε στις 14:00 μ.μ. με απόλυτη επιτυχία, όπως επιβεβαίωσε και ο Σύλλογος (ΣΥΑΕ) και το προσωπικό του νοσοκομείου ΝΙΜΤΣ.

«Για ακόμη μία φορά το προσωπικό και οι συνεργάτες της Mega Brokers απέδειξαν ότι “όλοι μαζί μπορούμε”, να βοηθήσουμε και να υποστηρίξουμε έμπρακτα το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης» επισημαίνει στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η Mega Brokers ευχαριστώντας θερμά τον σύλλογο και το ιατρικό προσωπικό που βοήθησε σημαντικά στην επιτυχία της αιμοδοσίας. Αλλά περισσότερο, τους συμμετέχοντες, συνεργάτες και προσωπικό της εταιρείας, «που για άλλη μια φορά πρόσφεραν 10’ λεπτά από τον χρόνο τους για να αποδείξουν έμπρακτα την ΑΓΑΠΗ τους προς τον συνάνθρωπο».

Η Mega Brokers υπόσχεται ότι θα συνεχίσει να πραγματοποιεί τέτοιου είδους εκδηλώσεις διότι, όπως επισημαίνει, «συμπορεύεται με το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς και πιστεύει ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι: “μια μικρή θυσία με την οποία χαρίζουμε πολλά”».

 

Προηγούμενο άρθροΝέο ξεκίνημα της Interamerican στο Ρέθυμνο
Επόμενο άρθροΟ Κώδικας Αξιών και Αρχών του ΣΕΣΑΕ πυξίδα για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς