Awards Show της Mega Brokers στην Αθήνα

2415
Xatzitheodosiou

Με άκρως εορταστικό κλίμα πραγματοποιήθηκε για 15η χρονιά το Awards Show της Mega Brokers, συγκεντρώνοντας την ασφαλιστική αγορά σε μια άψογη διοργάνωση, την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018, στη μουσική σκηνή του κέντρου “Έναστρον”.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχτηκαν 35 συνεργάτες της εταιρείας που βραβεύτηκαν για τα εξαιρετικά παραγωγικά τους αποτελέσματα το έτος 2017.

Την εκδήλωση συντόνισε ο τηλεοπτικός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου, δίνοντας τόνο ψυχαγωγικό, απογειώνοντας τη βραδιά, ενώ στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό συμμετείχαν σε ένα μεγάλο πάρτι.

Η βραδιά ξεκίνησε με την προβολή ενός video παρουσίασης των σημαντικών σημείων και δράσεων της εταιρείας με κεντρικό μήνυμα «Γι’ αυτό είμαστε η Μεγαλύτερη Μεσιτική Εταιρεία Ασφαλειών στην Ελλάδα», ενώ πρώτος στο βήμα ανέβηκε ο κύριος Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος, που στις δηλώσεις του αναφέρθηκε στην αξία της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Σημαντική στιγμή της βραδιάς ήταν η απονομή παράδοσης της πιστοποίησης ISO 9001:2015 από τον διεθνή φορέα πιστοποίησης TÜV NORD και τον κύριο Γιάννη Οικονομίδη, Διευθυντή Πιστοποιήσεων TÜV Hellas, στον εσωτερικό ελεγκτή της Mega Brokers, κ. Λευτέρη Παπασταύρου, αποδεικνύοντας στην πράξη πως η εταιρεία έχει περάσει στη νέα εποχή με απόλυτη δέσμευση απέναντι στους συνεργάτες της, στις ασφαλιστικές εταιρείες και στον τελικό καταναλωτή για τη διαρκή ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών της.

Οι ομιλίες συνεχίστηκαν με τον κύριο Κωνσταντίνο Νικολόπουλο, Executive Director Ασφαλιστικών και Αναλογιστικών Υπηρεσιών της Ernst & Young, ο οποίος περίγραψε πολύ σύντομα τις βασικές αλλαγές από την εφαρμογή της Οδηγίας IDD και τη συνεργασία με τη Mega Brokers στο πλαίσιο της προετοιμασίας της εταιρείας για την πλήρη συμμόρφωση.

Στα συνολικά αποτελέσματα πωλήσεων της εταιρείας αναφέρθηκε ο κύριος Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας, τα οποία άγγιξαν τα 63 εκατομμύρια ευρώ μεικτών ασφαλίστρων, στις δράσεις της Mega Brokers το 2017 και παράλληλα παρουσίασε τους εταιρικούς στόχους για το 2018 και τον προγραμματισμό της εταιρείας για τα επόμενα χρόνια, ενώ εντυπωσιακή ήταν η αναφορά του στις δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Mega Brokers

Τον κύκλο ομιλιών έκλεισε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος, κύριος Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μίλησε για τις εξελίξεις, δράσεις και τη στρατηγική κατεύθυνση της εταιρείας το 2018 και έδωσε στίγμα για το πώς θα κινηθεί η ασφαλιστική αγορά τη νέα χρονιά ενώ ταυτόχρονα τόνισε: «ασφαλιστική βιομηχανία χωρίς ανάπτυξη δεν έχει νόημα αλλά ανάπτυξη χωρίς την ασφαλιστική βιομηχανία είναι αδύνατη καθώς αποτελούμε αναπόσπαστό κομμάτι στην ανάπτυξης της χώρας».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τις βραβεύσεις των συνεργατών από εκπροσώπους ασφαλιστικών εταιρειών που τίμησαν τους βραβευθέντες παραδίδοντάς τους τα βραβεία και χαιρετίζοντας την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ.:

Χρήστος Κάτσιος, Γενικός Διευθυντής Groupama

Θεόδωρος Κοκκάλας, CEO ERGO

Zorgno Giuseppe, Διευθύνων Σύμβουλος AIG Greece,

Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου, Αντιπρόεδρος Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών & Διευθύνων Σύμβουλος Eurolife

Γεώργιος Ζαφείρης, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων Εθνική

Πάνος Δημητρίου, Διευθύνων Σύμβουλος Generali

Κάρολος Σαΐας, Διευθύνων Σύμβουλος Interasco

Γιώργος Καββαθάς, Πρόεδρος ΓΣΕΒΕΕ

Ηρακλής Δασκαλόπουλος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Εθνική

Ευστάθιος Τσαούσης, Διευθυντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργειών ERGO

Εμμανουήλ Φουντουλάκης, Εμπορικός Διευθυντής Συνεταιριστική

Γιώργος Παρισάκης, Διευθυντής Πωλήσεων Μινέττα

Μάριος Μήτρος, Εμπορικός Διευθυντής Prime

Τέλης Μπάρδης, Επιθεωρητής Πωλήσεων Ατλαντική

Ιωάννης Σουρλής, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Υδρόγειος

Γιώργος Τάσσης, Διευθυντής Πωλήσεων DAS

Αναστάσιος Μάρκου, Διοικητικός Διευθυντής Δύναμις

Δημήτρης Μελεξόπουλος, Διευθυντής Μεσιτών & Πρακτόρων ΑΧΑ

Ράπτης Αθανάσιος, Περιφερειακός Διευθυντής Ευρωπαϊκή Πίστη

Τάσος Ηλιακόπουλος, Γενικός Δ/ντής Πωλήσεων και  Marketing Interamerican

Μάριος Μοσχονάς, Δ/ντής Πρακτορειακού Δικτύου, Interamerican.

Η βραδιά έκλεισε με την ανακοίνωση του νέου Διαγωνισμού πωλήσεων 2018-2019 που για πρώτη φορά γίνεται εκτός Ευρωπαϊκών Συνόρων στην εξωτική Ταϊλάνδη ενθουσιάζοντας όλους τους συνεργάτες της εταιρείας. Δείτε video εδώ με την ανακοίνωση του Διαγωνισμού.
Η συνέχεια είχε χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στο μουσικό πρόγραμμα με τους Ρόκκο, Πάολα και Μαζωνάκη.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ.

Video με ξεχωριστές στιγμές από την βραδιά βραβεύσεων.

Προηγούμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Δυνατές επιδόσεις, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον
Επόμενο άρθροΔιάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική στα Sales Excellence Awards 2018