Η CNP Assurances βραβεύτηκε με το CIPA International Investment Award 2017

2410
Xavier Larnaudie Eiffel CNP

O κύριος μέτοχoς της CNP Cyprus, η γαλλική CNP Assurances, βραβεύτηκε με την κορυφαία διάκριση επένδυσης Cyprus Investment Promotion Agency (CIPA) International Investment Award.

 

Τα ετήσια βραβεία CIPA International Investment Awards, τιμούν διεθνείς επενδυτές, άτομα και εταιρείες για τη σημαντική προσφορά τους στην οικονομία της Κύπρου.

Από το 2012, συνολικά 45 βραβεία CIPA International Investment  Awards έχουν δοθεί σε εταιρείες, οργανισμούς και άτομα, ως ένδειξη εκτίμησης για την επιλογή τους να εμπιστευθούν την Κύπρο ως ένα διεθνή επενδυτικό προορισμό κύρους.

Η τελετή απονομής των βραβείων έγινε στο Προεδρικό Μέγαρο στις 26 Ιουνίου.

Λαμβάνοντας το βραβείο CIPA Award ο κ. Xavier LarnaudieEiffel, Πρόεδρος του ΔΣ της CNP Cyprus και Deputy Chief Executive Officer της CNP ASSURANCES, στην ομιλία του ανέφερε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον CIPA για την τιμητική διάκριση η οποία αντανακλά θετικά την απόφασή μας να επιλέξουμε την Κύπρο ως επενδυτικό προορισμό.

Έχουμε  εμπιστοσύνη στο δυναμισμό και στις θετικές προοπτικές της κυπριακής οικονομίας και αναγνωρίζουμε την ύπαρξη ενός οικονομικού περιβάλλοντος, που είναι ελκυστικό και ενθαρρύνει τις ξένες επενδύσεις. Εμείς, στη CNP Cyprus, βασιζόμαστε στην εξαίρετη Διευθυντική ομάδα, και το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό μας, για να πετύχουμε τους επιχειρησιακούς μας στόχους».

Ο κ. Τάκης Φειδία, CEO της CNP Cyprus, τόνισε πως το βραβείο CIPA Investment Award αποτελεί μία υψηλού επιπέδου αναγνώριση της επιτυχίας των εργαζομένων του ομίλου και των ασφαλιστικών του συμβούλων και διαμεσολαβητών στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο. Αποτελεί μια θετική εικόνα αντιμετώπισης μεγάλων προκλήσεων, ειδικά τα τελευταία χρόνια, και είναι πρόσθετο κίνητρο εξέλιξης και ισχυροποίησης του ηγετικού ρόλου του ομίλου στον τομέα του.

 

Προηγούμενο άρθροEXIN: Συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα με “όχημα” την Εθνική Ασφαλιστική
Επόμενο άρθροΑσφαλιστική λύση για τις επιδημίες από την Munich Re, την Παγκόσμια Τράπεζα και τον ΠΟΥ