ΕΕΑ: Oι νέοι Πρόεδροι του Τμήματος Επαγγελματιών και του Τμήματος Υπηρεσιών

1147
ΕΕΑ Μπαρόγιωργας Παϊκόπουλος

Ο κ. Θεόδωρος Μπαρόγιωργας και ο κ. Γεώργιος Παϊκόπουλος είναι οι νέοι Πρόεδροι του Τμήματος Επαγγελματιών και του Τμήματος Υπηρεσιών, αντίστοιχα, του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΕΑ).

Σύμφωνα με την επιμελητηριακή νομοθεσία, την προεδρεία των Τμημάτων ασκεί ο αιρετός πρόεδρός τους ή ο νόμιμος αναπληρωτής του. Τα Τμήματα εισηγούνται προς τη διοίκηση του Επιμελητηρίου, για κάθε θέμα της αρμοδιότητάς τους (Επαγγελματίες – Υπηρεσίες).

Θ. Μπαρόγιωργας

Ο κ. Θεόδωρος Μπαρόγιωργας δραστηριοποιείται ως Εκπαιδευτής Οδηγών τα τελευταία 15 χρόνια. Κατέχει, επίσης, τη θέση του Προέδρου του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδηγών Αυτοκινήτων Δυτικής Αθήνας.

Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.

«Με την παρουσία μου στο τμήμα Επαγγελματιών στόχος είναι να ενισχύσουμε και να αναβαθμίσουμε τη θέση του δοκιμαζόμενου επαγγελματία και να κάνουμε τους στόχους και τα οράματα, πράξεις και δράσεις», τονίζει ο κ. Μπαρόγιωργας.

 Γ. Παϊκόπουλος

Ο κ. Γεώργιος Παϊκόπουλος είναι Συντονιστής Ασφαλιστικών Συμβούλων και κατέχει τον τίτλο του “Κορυφαίου Επιθεωρητή Πωλήσεων” στην Εθνική Ασφαλιστική.

Η ενασχόλησή του με τον χώρο της ασφαλιστικής βιομηχανίας προέκυψε όταν σπούδαζε ναυτιλιακές επιστήμες. Άρχισε συγχρόνως να εργάζεται ως ασφαλιστικός σύμβουλος και να παρακολουθεί όλα τα ασφαλιστικά σεμινάρια. Έκτοτε και μέχρι σήμερα παρακολουθεί αδιαλείπτως ότι έχει σχέση με το επάγγελμά του.

Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

«Στόχος μας είναι η ισχυροποίηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, δίνοντας καθημερινά τη μάχη για το συμφέρον των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των ελευθέρων επαγγελματιών», υπογραμμίζει ο κ. Παϊκόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΤο Δίκτυο Exclusive της Groupama Ασφαλιστική στο Ναύπλιο
Επόμενο άρθροΥδρόγειος Ασφαλιστική: Ασφάλιση Αστικής Ευθύνης από τη λειτουργία και χρήση Drones