ΕΕΑ: Προγράμματα επιδοτούμενης κατάρτισης ΛΑΕΚ – ΟΑΕΔ για τα μέλη του

343

Τη δυνατότητα επιδοτούμενης κατάρτισης των εργαζομένων τους έχουν οι επιχειρήσεις – μέλη του Ε.Ε.Α. που απασχολούν από 1 έως 25 άτομα, με κονδύλια του Λογαριασμού για την Απασχόληση και την Επαγγελματική Κατάρτιση (ΛΑΕΚ), τα οποία διαχειρίζεται ο ΟΑΕΔ.

Τα μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν θα πρέπει να υποβάλλουν σχετικό αίτημα έως τις 20 Φεβρουαρίου 2013 συμπληρώνοντας το Δελτίο Συμμετοχής και αποστέλλοντάς το στη Μονάδα Προγραμματισμού, Σχεδιασμού, Ωρίμανσης και Υλοποίησης Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων του Ε.Ε.Α., Πανεπιστημίου 44, 2ος όροφος, τηλ.: 210 3380236, 210 3380210,210 3380223. FAX: 210 3380211, e-mail: [email protected]

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος από τα μέλη του, το Ε.Ε.Α θα υποβάλλει προς έγκριση στον ΟΑΕΔ τις προτάσεις του για υλοποίηση του Προγράμματος, από τις οποίες θα ωφεληθούν έως και 750 εργαζόμενοι επιχειρήσεων, που θα επιδοτηθούν με 5 ευρώ ανά ώρα κατάρτισης, ενώ το Πρόγραμμα είναι διάρκειας 40 ωρών. Δηλαδή, το συνολικό όφελος φθάνει τα 200 ευρώ επιδότηση για κάθε εργαζόμενο.

Η παρεχόμενη κατάρτιση αφορά τεχνολογίες πληροφορικής, ξενόγλωσση επιχειρηματική ορολογία, θέματα υγιεινής και ασφάλειας, τεχνικές πωλήσεων και άλλα ενδιαφέροντα πεδία, στα οποία δραστηριοποιούνται οι εργαζόμενοι των επιχειρήσεων.

Όλες οι πληροφορίες για το Δελτίο Συμμετοχής, την Υπεύθυνη Δήλωση της Επιχείρησης και τους Φορείς Κατάρτισης  είναι διαθέσιμες στη στήλη «Ανακοινώσεις» της ιστοσελίδας του ΕΕΑ: www.eea.gr

 

 

Προηγούμενο άρθροΕ.Ε.A.: Εκδήλωση ενημέρωσης για το Ε.Σ.Π.Α.
Επόμενο άρθροΑνάκληση άδειας λειτουργίας της EVIMA