Εκπαιδευτικά Σεμινάρια επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης από το ΕΙΑΣ

1370
eias logo ΣΗΜΑ

Σειρά Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων επανεκπαίδευσης και επαναπιστοποίησης ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τους τομείς Β’ και Γ’ ανακοίνωσε το ΕΙΑΣ για τον Δεκέμβριο.

Το σεμινάριο για τον Τομέα Β (Θεσμικά Θέματα  Ασφαλιστικής  Αγοράς), αφορά ειδικότερα την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση & τις Αιτιάσεις και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου, 12:00 – 18:00. Εισηγήτρια του Εκπαιδευτικού Σεμιναρίου είναι η κα Κωνσταντίνα Λόντου, Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος.

Το σεμινάριο του Τομέα Γ (Ανάπτυξη  Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Πωλήσεων)  έχει ως θέμα τις Σύγχρονες Τεχνικές Αποτελεσματικής Επικοινωνίας και θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου, 10:00 – 16:00. Εισηγήτρια του συγκεκριμένου Σεμιναρίου είναι η κα Μελίνα Τσικογιαννοπούλου, Σύμβουλος Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Αιτήσεις Συμμετοχής στα εκπαιδευτικά σεμινάρια θα γίνονται δεκτές έως και την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου  2017. Τα ανωτέρω Εκπαιδευτικά Σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο εκπαιδευτικό κέντρο του ΕΙΑΣ (Λ. Συγγρού 106, 5ος όροφος).

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση Συμμετοχής

Προηγούμενο άρθρο20 χρόνια στην ασφαλιστική αγορά η ΟΤΕ Ασφάλιση
Επόμενο άρθροSofos Insurance Agency: Ημερίδα ενημέρωσης του δικτύου στην Ήπειρο