Εκπέμπει σπουδαία μηνύματα η Allianz Ελλάδος

2760

Το Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων της Allianz εξελίσσεται την ώρα αυτή, στο Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού – Ελληνικός Κόσμος.

Τις «Βραβεύσεις 2017» τις παρακολουθούν περισσότεροι από 550 συνεργάτες της Εταιρείας, από όλη την Ελλάδα, υπό τον τίτλοWe Make it happen”.

Η σύνθεση του δικτύου περιλαμβάνει τους αποκλειστικούς συνεργάτες της Allianz Ελλάδος, τους συνεργαζόμενους μεσίτες και πράκτορες, εκπροσώπους αυτοκινητοβιομηχανιών και εκπροσώπους δύο τραπεζών, της HSBC και της Συνεργατικής Κύπρου, με τις οποίες η Allianz διατηρεί συνεργασία.

Allianz-Μιχάλη
Η κα Φιλίππα Μιχάλη στην εναρκτήρια ομιλία της

Ήδη, η εναρκτήρια ομιλία της Δ/νουσας Συμβούλου, κας Φιλίππας Μιχάλη, χαρακτηρίζει τη συνάντηση, προσδίδοντας ιδιαίτερο κύρος και βαρύτητα, τόσο στο σκέλος του απολογισμού όσο και κυρίως στο σκέλος των εξαγγελιών.

Προλαβαίνοντας το δελτίο Τύπου που θα ακολουθήσει από την Εταιρεία, σημειώνουμε το “κάλεσμα” της κας Φιλίππας Μιχάλη προς όλους τους παρισταμένους να μεγαλώσουν την Allianz, τόσο σε παραγωγή όσο και σε πληθυσμό συνεργατών και πελατών.

Κεντρικός άξονας των επιλογών της Allianz δεν είναι το φθηνό, αλλά το ποιοτικό!

Νιώθουμε, ακούγοντας την εξαιρετική ομιλία της Δ/νουσας Συμβούλου, ότι η Allianz εγκαινιάζει νέα επιθετική πολιτική στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Δημήτρης Ρουχωτάς

Allianz – We make it happen
Προηγούμενο άρθροΔωρεά ασθενοφόρου οχήματος από την Interamerican στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, στην Πάρο
Επόμενο άρθροΜινέττα Ασφαλιστική: Στα €12,75 εκατ. ανήλθαν οι αποζημιώσεις για το 1ο εξάμηνο του 2017