Εθνική Ασφαλιστική: Άνοιξε τις πόρτες της στο OPEN HOUSE Athens 2018

879
ethniki

Η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε για ακόμη μία χρονιά στο OPEN HOUSE Athens 2018, δίνοντας τη δυνατότητα στους Αθηναίους να επισκεφθούν το κεντρικό κτήριό της.

Ο εν λόγω θεσμός, που φέτος έκλεισε τα 5 χρόνια παρουσίας του στην πόλη της Αθήνας, πραγματοποιεί δωρεάν ξεναγήσεις σε δημόσια και ιδιωτικά κτήρια, σε κατοικίες, εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς χώρους, σε χώρους πολιτισμού, σε ξενοδοχεία και αλλού. Ειδικότερα, φέτος, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να ξεναγηθούν σε 95 κτήρια από 500 εθελοντές.

Στο πλαίσιο της παραπάνω συνεργασίας, το Σαββατοκύριακο 31-01/04, η Εθνική Ασφαλιστική συμμετείχε στην κύρια εκδήλωση του φεστιβάλ (OPEN TOURS) ανοίγοντας τις πόρτες της, με εθελοντές να ξεναγούν ανά γκρουπ το κοινό στους επισκέψιμους χώρους του κεντρικού της κτηρίου, επί της Λεωφόρου Συγγρού.

To OPEN HOUSE Athens 2018 πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, του Υπουργείου Τουρισμού, του Δήμου Αθηναίων, του Ελληνικού Ινστιτούτου Αρχιτεκτονικής και της UNESCO.

Προηγούμενο άρθροΑναγκαίος ο άνθρωπος και στην ψηφιακή εποχή, σύμφωνα με την ManpowerGroup
Επόμενο άρθροΑυξημένη η παροχή Οδικής Βοήθειας από την Ιnteramerican τo Πάσχα