Η Εθνική Ασφαλιστική επιβραβεύει τα στελέχη της Εθνικής Τράπεζας που διακρίθηκαν στο Bancassurance

Την Αγία Πετρούπολη, επέλεξε η Εθνική Ασφαλιστική για να επιβραβεύσει τα 70 στελέχη της Εθνικής Τράπεζας που διακρίθηκαν στις πωλήσεις τραπεζοασφαλιστικών προϊόντων για το έτος 2016.

Το ταξίδι με προορισμό την μαγευτική Αγία Πετρούπολη, την Βενετία του Βορρά όπως πολλοί την αποκαλούν, με τα επιβλητικά αυτοκρατορικά κτήρια, τα χειμερινά και θερινά ανάκτορα του Μεγάλου Πέτρου και της Μεγάλης Αικατερίνης, το Hermitage, τις πανέμορφες χρυσοστόλιστες εκκλησίες μουσεία, τα φημισμένα μπαλέτα, πραγματοποιήθηκε από 20 μέχρι 24 Ιουλίου.

Η φιλοξενία στην Αγία Πετρούπολη ξεκίνησε με το παραδοσιακό καλωσόρισμα με «ψωμί κι αλάτι» υπό τους ήχους ρωσικής παραδοσιακής μουσικής μπαίνοντας έτσι κατευθείαν στο κλίμα της πόλης.

Οι επιτυχόντες στον διαγωνισμό καθώς και οι εκπρόσωποι της Διοίκησης τόσο της Εθνικής Τράπεζας όσο και της Εθνικής Ασφαλιστικής, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στην πόλη της Αγίας Πετρούπολης, στο  Hermitage, στα επιβλητικά παλάτια της Μεγάλης Αικατερίνης στο Tsarkoye Selo, στο Petterholff στα θερινά ανάκτορα του Μεγάλου Πέτρου με τα επιβλητικά σιντριβάνια, να παρακολουθήσουν την μαγευτική παράσταση Λίμνη των Κύκνων στον θέατρο Hermitage.

Οι 70 επιτυχόντες «ταξίδεψαν» με ταχύπλοα σκάφη στα ποτάμια της πόλης παρακολουθώντας το φαντασμαγορικό θέαμα των γεφυρών που ανοίγουν για να περάσουν τα καράβια, στην πόλη που το καλοκαίρι η νύχτα είναι πολύ μικρή.

Το τελευταίο βράδυ η παρέα της Εθνικής παραβρέθηκε στο επίσημο δείπνο στο ανάκτορο Grand Duke Vladimir, όπου κυριάρχησαν το κέφι, η χαρούμενη ατμόσφαιρα και δέσμευση από τις διοικήσεις και των δυο εταιρειών να συνεχίσουν την δυναμική ανάπτυξη, την συνεχή επίτευξη υψηλών στόχων και τα ποιοτικά κίνητρα επιβράβευσης.

Τους επιτυχόντες συνόδευσαν η Γενική Διευθύντρια Λιανικής Τραπεζικής Εθνικής Τράπεζας, κα Νέλλη Τζάκου-Λαμπροπούλου, ο επικεφαλής  NBG Bancassurance, κ. Διονύσης Νοδάρος, καθώς και εκπρόσωποι της Διοίκησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, ο Πρόεδρος κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος κ. Σταύρος Κωνσταντάς, ο Διευθυντής Bancassurance, Marketing, Διαφήμισης & Λοιπών Συνεργασιών, κ. Ιωάννης Σηφάκης, και η υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, κα Μαρία Κόρακα.