Ετήσιο συνέδριο ΠΣΑΣ με τον καταναλωτή στο επίκεντρο

«Στο Επίκεντρο ο Καταναλωτής» είναι το θέμα του ετήσιου συνεδρίου του ΠΣΑΣ, που θα διεξαχθεί στις 25 Ιανουαρίου 2018, 13:00 – 16:00, στη Συνεδριακή Αίθουσα – Γεννάδειος Βιβλιοθήκη, Σουηδίας 61 Κολωνάκι.

Όπως επισημαίνει στο δελτίο Τύπου που εξέδωσε το ΔΣ του ΠΣΑΣ, «ο χώρος δεν επιλέχθηκε τυχαία καθώς μια βιβλιοθήκη είναι το σύμβολο της γνώσης και της σοφίας που απαιτείται για την  αντιμετώπιση της προκλητικής αυτής εποχής για την αγορά μας.

Στο συνέδριο μας αυτό θα έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε εξαιρετικούς ομιλητές που θα αναπτύξουν πολύ ενδιαφέροντα θέματα με στόχο την στρατηγική ανάπτυξη του επαγγελματία ασφαλιστικού συμβούλου αλλά και θα τους εφοδιάσουν με εργαλεία και ιδέες με τα οποία θα κερδίσουμε την επόμενη μέρα.
Επίσης θα μιλήσουμε για φλέγοντα θέματα του χώρου μας και θα ενημερώσουμε τα μέλη μας για όλες τις εξελίξεις στα ζητήματα αυτά, αλλά και τις κινήσεις του ΠΣΑΣ και το σχέδιο για το 2018. Επίσης θα  παρουσιάσουμε νέες πρωτοποριακές παροχές για τα μέλη μας που θα σας εντυπωσιάσουν αλλά και ιδέες για να προωθήσουμε όλοι μαζί την προστιθέμενη αξία του επαγγέλματος μας».

Στο τέλος του συνεδρίου θα πραγματοποιηθεί και η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου για το έτος 2018.

«Αν δεν έχεις εγγραφεί ήδη είναι μια μοναδική ευκαιρία να γίνεις ενεργό μέλος του επαγγελματικού σου σωματείου», υπογραμμίζει το ΔΣ του ΠΣΑΣ.

Τονίζοντας ότι είναι «σημαντική η συμμετοχή όλων των διαμεσολαβούντων, γιατί η συσπείρωση και η συμμετοχή είναι πιο αναγκαία από ποτέ!», καλεί τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους, γιατί θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, και να το κοινοποιήσουν και σε καλούς συναδέλφους.

Σύντομα θα ανακοινωθεί και το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλητών.

Θα υπάρχει η δυνατότητα για συμμετοχή με τηλεδιάσκεψη μόνο για τα μέλη του ΠΣΑΣ με διεύθυνση εκτός Αττικής.

Το κόστος συμμετοχής είναι: 

  • Για ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη του ΠΣΑΣ : Δωρεάν είσοδος
  • Για εγγραφή ως μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 20 €
  • Για εγγραφή ως premium μέλος του ΠΣΑΣ και συμμετοχή στο συνέδριο: 50 €ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΩΦΕΛΗ ΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΣΑΣ

Δηλώστε συμμετοχή εδώ!

Πατήστε εδώ για εύκολη ψηφιακή πληρωμή