Ευρωπαϊκή Πίστη: “True Leader” εταιρεία για 7η συνεχόμενη χρονιά

1178
europisti true leaders
Ο κ. Ν. Χαλκιόπουλος, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου, παραλαμβάνει το βραβείο από τον κ. Μιχάλη Σιαμίδη, Αντιπρόεδρο Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά η Ευρωπαϊκή Πίστη αναδείχθηκε “True Leader” εταιρεία, στο πλαίσιο του θεσμού της ICAP GROUP, “True Leaders”, αποτελώντας μία εκ των 8 επιχειρήσεων που λαμβάνουν αυτή τη διάκριση ανελλιπώς από την καθιέρωση του θεσμού.

Πιο συγκεκριμένα, ικανοποιώντας για άλλη μία χρονιά και τα τέσσερα αντικειμενικά κριτήρια βράβευσης: Κερδοφορία, Αύξηση Προσωπικού, διακεκριμένη θέση στον Κλάδο της βάσει του Κύκλου Εργασιών και υψηλή πιστοληπτική ικανότητα, η Ευρωπαϊκή Πίστη διακρίθηκε ως μία από τις 68 καλύτερες επιχειρήσεις – ηγέτες στην Ελληνική αγορά, μετά από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στους ισολογισμούς 15.000 εταιρειών.

Στην τελετή βράβευσης που πραγματοποιήθηκε, το βραβείο παρέλαβε ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρείας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι καθώς για 7η συνεχόμενη χρονιά βρισκόμαστε ανάμεσα στους Ηγέτες της Ελληνικής οικονομίας. Μία διάκριση που μόλις 8 εταιρείες της Ελληνικής Αγοράς έχουν καταφέρει να αποσπάσουν ανελλιπώς από το 2011. Η ανάδειξή μας ως “True Leader” εταιρία όλα αυτά τα χρόνια, είναι αποτέλεσμα αρμονικής συνεργασίας, συνοχής και συλλογικής προσπάθειας της Διοίκησης, του Ανθρώπινου Δυναμικού και του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας».

Προηγούμενο άρθροΣεμινάριο Αντασφάλισης και Αντασφαλιστικής Τεχνικής από το ΕΙΑΣ 
Επόμενο άρθροΗ σύμβαση Ομαδικής Ασφάλισης Προσώπων ως σύμβαση υπέρ τρίτου