Ευρωπαϊκή Πίστη: Ενημερωτική Συνάντηση με τα Μέλη του ΣΕΜΑ

405
Γεωργακόπουλος Χρήστος Ευρωπαϊκή Πίστη

Η Ευρωπαϊκή Πίστη σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, πραγματοποίησε στις 8 Φεβρουαρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, Ημερίδα για τα Μέλη του ΣΕΜΑ.

Η συνάντηση, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των εκδηλώσεων για τον εορτασμό των 40 ετών δημιουργίας, ανάπτυξης και κοινωνικής προσφοράς της Εταιρείας, είχε ως στόχο να παρουσιαστούν τα οικονομικά μεγέθη της Εταιρείας και οι προοπτικές ανάπτυξής της, με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας των Μεσιτών Ασφαλίσεων με την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ο κ. Γιώργος Καραβίας, Πρόεδρος του ΣΕΜΑ, στον σύντομο χαιρετισμό του, απευθυνόμενος στους Μεσίτες – Μέλη του ΣΕΜΑ, υπογράμμισε την ισχυρή κεφαλαιακή επάρκεια, αξιοπιστία και φερεγγυότητα της Εταιρίας, την πλήρη και έγκαιρη συμμόρφωσή της με το νέο κανονιστικό πλαίσιο (Solvency II), την ασφάλεια που προσφέρει η συνεργασία της με Αντασφαλιστικές Εταιρίες υψηλής πιστοληπτικής διαβάθμισης (minimum Α-) και τέλος την πάγια θέση της Εταιρίας υπέρ των Δικτύων Διανομής.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρείας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος, αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα, όπως αυτά διαμορφώνονται στο ασφαλιστικό περιβάλλον και πώς η Ευρωπαϊκή Πίστη, η Εταιρεία που εδώ και 40 χρόνια αποδεικνύει έμπρακτα ότι στηρίζει το έργο των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, ανταποκρίνεται σε αυτά.

Ο κ. Χαλκιόπουλος αναφέρθηκε επίσης στη φιλοσοφία και στις αρχές της Εταιρείας, αλλά και στην συνέπεια που χαρακτηρίζει την Ευρωπαϊκή Πίστη στη σχέση της με τα Δίκτυα Διανομής.

Από την πλευρά του ο κ. Στ. Βερζοβίτης, Μέλος Δ.Σ. & Γενικός Διευθυντής Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών, έκανε εκτενή αναφορά στα οικονομικά αποτελέσματα και στην αναπτυξιακή πορεία της Ευρωπαϊκής Πίστης. Αποτελέσματα που στηρίζονται στη χρηστή διαχείριση, στη φερεγγυότητα και στην αξιοπιστία της Εταιρίας ενισχύοντάς σημαντικά το μερίδιο της στην Ασφαλιστική Αγορά. Επίσης, ο κ. Βερζοβίτης παρουσίασε τις προοπτικές, το επιχειρηματικό πλάνο και το «Όνειρο» της Εταιρίας για τα επόμενα έτη.

Την Ημερίδα έκλεισε ο Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Χρ. Γεωργακόπουλος, ο οποίος προέτρεψε τα Μέλη του ΣΕΜΑ να αξιοποιήσουν την εμπειρία της Ευρωπαϊκής Πίστης και τις προοπτικές της και να συμπράξουν στη δημιουργία μιας μεγάλης Ελληνικής Ασφαλιστικής εταιρείας η οποία προώρισται να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στον κλάδο της Ιδιωτικής Ασφάλισης στα προσεχή χρόνια, στηρίζοντας με την ίδια αφοσίωση τους Ασφαλισμένους της, τους Εργαζομένους της και τους Μετόχους της.

Προηγούμενο άρθροΓια την Generali το αύριο είναι σήμερα
Επόμενο άρθροΠερισσότεροι από 2.600 συνεργάτες της Groupama εκπαιδεύτηκαν το 2016