Η Εθνική Ασφαλιστική στηρίζει τον Ολυμπιονίκη Βύρωνα Κοκκαλάνη

260
Εθνική Χορηγία Ολυμπιονίκη Βύρωνα Κοκκαλάνη

Τον αθλητή ιστιοσανίδας κ. Βύρωνα Κοκκαλάνη, υποστηρίζει με χορηγία της η Εθνική Ασφαλιστική.

«Οι ανοιχτές θάλασσες και οι δύσκολες διαδρομές  σχετίζονται με τη λειτουργία αυτής της Εταιρείας, στοιχείο το οποίο μας οδήγησε να λάβουμε την απόφαση να στηρίξουμε “τα ταξίδια”  του κ. Βύρωνα Κοκκαλάνη, ενός αθλητή μεγάλου και γνωστού για το ήθος του». Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος της Εταιρeίας κ. Χριστόφορος Σαρδελής, εξηγώντας γιατί η Εθνική Ασφαλιστική γίνεται Μέγας Χορηγός του αθλητή για το 2017.

Ο Βύρωνας Κοκκαλάνης γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 19 Αυγούστου του 1985 και είναι σήμερα αθλητής του NΑΟΒΒ. Προπονείται και αγωνίζεται αποκλειστικά στην ιστιοσανίδα από την ηλικία των 13, υπό την παρότρυνση του πατέρα του, τον οποίο έχασε ένα χρόνο αργότερα.

Πρόκειται για έναν αθλητή ιδιαίτερα ταλαντούχο με σημαντικές προοπτικές.

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη από 6 έως 10/03/2017, κατέκτησε ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο, ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των χρυσών μεταλλίων σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα στα 10.

Μετά την 6η θέση στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου και την 5η θέση στην Ολυμπιάδα του Ρίο, ο Βύρωνας Κοκκαλάνης έχει θέσει στόχο ένα  μετάλλιο στην Ολυμπιάδα του Τόκυο.

«Υπό το άκουσμα του ύμνου των Ολυμπιακών αγώνων, εκεί όπου όλα ξεκίνησαν το 1896, νιώσαμε για άλλη μια φορά υπερήφανοι που είμαστε Έλληνες και πάντα θα αγωνιζόμαστε με έναν και μόνο σκοπό. Να κρατάμε την Ελλάδα μας ψηλά!», δήλωσε ο αθλητής επιστρέφοντας από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας, μετά από μία σκληρή αναμέτρηση όπου καταγράφηκαν για άλλη μια φορά οι σημαντικές ικανότητές του.

Προηγούμενο άρθροΣυνεργασία της Interlife με την ARAG SE
Επόμενο άρθροΔιαγωνισμός καινοτόμων ιδεών για την πρόληψη κινδύνων από την ΑΧΑ