H Mega Brokers βράβευσε τους συνεργάτες της στη Β. Ελλάδα

493
Χατζηθεοδοσίου Τάσος, Συνεδριο Θεσσαλονίκη 2017
Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers.

Με μεγάλη συμμετοχή ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και εκπροσώπων των ασφαλιστικών εταιρειών η Mega Brokers Βορείου Ελλάδος πραγματοποίησε για δεύτερη χρονιά το Συνέδριό της στη Θεσσαλονίκη. Κατά τη διάρκειά του απονεμήθηκαν βραβεία διάκρισης στους συνεργάτες, ανακοινώθηκε ο νέος διαγωνισμός πωλήσεων και παρουσιάστηκε ο σχεδιασμός ανάπτυξής της για το επόμενο διάστημα.

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία για το μέλλον που επιβεβαίωσαν τη δυναμική της Mega Brokers και στη Βόρεια Ελλάδα, πλαισίωσαν την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου στην μουσική σκηνή STAGE LIVE, με συντονιστές, τη Διευθύντρια Πωλήσεων της εταιρείας, κα Ιφιγένεια Τσακίρη, και το Διευθυντή Βορείου Ελλάδος, κ. Αχιλλέα Καρανατσίδη.

Παρουσία 250 συνεργατών Βορείου Ελλάδος, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου τόνισε ότι «η Mega Brokers για 7η συνεχόμενη χρονιά βρίσκεται στην 1η θέση της αγοράς. Παραμένει στην κορυφή ως η μεγαλύτερη μεσιτική εταιρία και συνεχίζει σταθερά σε μια πορεία που έχει χαράξει ακόμη πιο δυναμικά και για το 2017. Επενδύοντας στην τεχνολογία, βάζοντας θεμέλια στη δια βίου εκπαίδευση των συνεργατών της δημιουργεί μηχανισμούς, αξιοποιεί την τεχνολογία και υιοθετεί την ταχύτητα».

 

Σχεδιασμός ανάπτυξης

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου (φωτ. πάνω), Εμπορικός Διευθυντής της Mega Brokers, ενημέρωσε για όλες τις εσωτερικές αλλαγές και την αναδιοργάνωση της εταιρείας που ολοκληρώθηκαν το 2016 και αναφέρθηκε στον στρατηγικό σχεδιασμό για το 2017. Ο Γενικός Διευθυντής, κ. Μιχάλης Κασκαντάμης, αναφέρθηκε στην αύξηση της παραγωγής της εταιρείας κατά 13% και στους υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης για τη Mega Brokers στη Βόρεια Ελλάδα, η οποία σε λιγότερο από τέσσερα χρόνια λειτουργίας της έχει καταφέρει και έχει αγγίξει τα €4.500.000 σε καθαρά εισπραγμένα ασφάλιστρα.

Συνολικά βραβεύτηκαν 18 συνεργάτες Βορείου Ελλάδος για τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα του 2016 σε όλους τους κλάδους ασφάλισης, οι οποίοι παρέλαβαν το βραβείο τους και καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες είχαν επίσης δυναμική παρουσία και πλήθος εκπροσώπων χαιρέτησαν την εκδήλωση. Ειδικότερα, τη Mega Brokers τίμησαν με την παρουσία τους:

Οι κ.κ. Χρήστος Κάτσιος, CEO Groupama, Ευστάθιος Τσαούσης, Μέλος Δ.Σ. & Δ/ντής Τομέα Εμπορικών Λειτουργιών της ERGO Hellas, Αντώνης Παπαδόπουλος, Εμπορικός Δ/ντής της AIG, Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου, Εμπορικός Δ/ντής της Groupama, Θοδωρής Ζαχαρόπουλος, Sales & Marketing Manager της Interasco, Λεωνίδας Σίδερης, Δ/ντής Δικτύων Πωλήσεων της Eurolife ERB, Μάριος Μοσχονάς, Δ/ντής Πρακτορειακού Δικτύου της Interamerican, Στέλιος Στυλιανίδης, Δ/ντής Βορείου Ελλάδος της Generali, Κώστας Σολωμίδης, Δ/ντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της Συνεταιριστικής, Σταύρος Δουλγέρης, Δ/ντής Βορείου Ελλάδος της Ατλαντικής Ένωσης, Σάββας Παπαδόπουλος, Περιφερειακός Δ/ντής Πωλήσεων Βορείου Ελλάδος της Prime, Αναστάσιος Αρβανιτάκης Δ/ντής Υποκαταστήματος Βορείου Ελλάδος DAS Hellas, Χρήστος Στασινός, Δ/ντής Ανάπτυξης της Δύναμις, Σουλτάνα Βαχαρακίδου, Προϊσταμένη Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης της Εθνικής Ασφαλιστικής, και πλήθος άλλων διακεκριμένων στελεχών των ασφαλιστικών εταιρειών Βορείου Ελλάδος.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση του Νέου Διαγωνισμού Πωλήσεων 2017-2018 στη μαγευτική Σκωτία, ενώ συνεργάτες, εκπρόσωποι των ασφαλιστικών εταιρειών και το προσωπικό της εταιρείας διασκέδασε με το μουσικό πρόγραμμα των Αντώνη Ρέμου & Χρήστου Δάντη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Προηγούμενο άρθροO ΠΣΑΣ στηρίζει το “Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού”
Επόμενο άρθροΗ (αναγκαστική) μετεξέλιξη του Συμβούλου σε «Επιχειρηματία»