Η Ευρωπαϊκή Πίστη βραβεύει τους κορυφαίους παραγωγικά συνεργάτες της

Βραβεύσεις των κορυφαίων παραγωγικά συνεργατών της σε ολόκληρη την Ελλάδα, πραγματοποιεί αυτή την περίοδο η Ευρωπαϊκή Πίστη, στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων δημιουργίας, ανάπτυξης και προσφοράς της στην Ελληνική Κοινωνία.

 

Στην πρόσφατη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην πόλη της Λάρισας, βραβεύτηκαν για την παραγωγική τους δραστηριότητα κατά το 2016 ο κ. Ά. Συράκης, η κα Ε. Πετσούλα, καθώς και οι εταιρείες Εξάρχου Χαρίκλεια & ΣΙΑ Ε.Ε. και Σαμαρά Ε. – Νάστος Κ. Ο.Ε.

Εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Πίστης, στην εκδήλωση παρευρέθησαν η κα Β. Ρούσση, Εμπορική Διευθύντρια και ο κ. Γ. Γκοτζαγεώργης, Διευθυντής Marketing & Υποστήριξης Δικτύου Πωλήσεων.

Ευρωπαϊκή Πίστη Βασιλική Ρούσση Ευρωπαϊκή Πίστη Γιώργος Γκοτζαγεώργος

Η Εταιρεία, με αφορμή τον εορτασμό των 40 ετών παρουσίας στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά και νιώθοντας την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι την εμπιστεύτηκαν από το 1977 έως και σήμερα, έχει δημιουργήσει μια σειρά από above και below the line ενέργειες με κεντρικό μήνυμα «Ένα μεγάλο ευχαριστώ».

Όλες οι ενέργειες προς τους Συνεργάτες, τους Ασφαλισμένους, το Προσωπικό Εσωτερικών Υπηρεσιών και τους Μετόχους, έχουν ως στόχο όχι μόνο να «φωτίσουν» την ξεχωριστή αυτή επέτειο, αλλά και να αναδείξουν περαιτέρω την Ευρωπαϊκή Πίστη στην Ασφαλιστική Αγορά ως Εταιρεία που αναπτύσσεται στηριζόμενη στους ανθρώπους της.

Οι συγκεκριμένες εκδηλώσεις θα διοργανωθούν και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με στόχο, όπως επισημάινεται,  «την επιβράβευση του Δικτύου Πωλήσεων της Εταιρείας. Του μόνου και του αποτελεσματικότερου καναλιού διανομής».

Υπενθυμίζεται ότι η Ευρωπαϊκή Πίστη, μέσω των 5.000 και πλέον Συνεργατών της, διαχειρίζεται ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 590.000 ασφαλιστήρια συμβόλαια (στοιχεία 31/12/2016).

Ευρωπαϊκή Πίστη Λάρισα Πιτιλάκου Καρυώτης
Η κα Πιτιλάκου παραλαμβάνει για λογαριασμό της κας Πετσούλα το βραβείο από τον Περιφερειακό Διευθυντή κ. Καρυώτη.
Ο Περιφερειακός Δ/ντής, κ. Γ. Καρυώτης, βραβεύει τον κ. Α. Συράκη.
Ευρωπαϊκή Πίστη Λάρισα
Ο Περιφερειακός Διευθυντής κ. Ν. Μαραβέλης βραβεύει την εταιρεία Σαμαρά Ε. – Νάστος Κ. Ο.Ε.
Ευρωπαϊκή Πίστη Λάρισα Μαχειμάρη Εξάρχου
Η Διευθύντρια Πωλήσεων, κα Ε. Μαχειμάρη βραβεύει την κα Χ. Εξάρχου