Η Truck & Cargo Insurance – Samoladas στο LOGIC. 2018

955
Truck insurance logic 18

Στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης και ανάπτυξης των υπηρεσιών της στον τομέα των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας, η Truck & Cargo Insurance – Samoladas είναι επίσημος υποστηρικτής  του συνεδρίου  LOGIC. 2018 – “  Managing the Supply Chain”.

Το ετήσιο ραντεβού της αγοράς Logistics και Supply Chain, τα πολυσυνέδρια Logistics Conferences, Logi.C 2018, που πραγματοποιούνται για 10η χρονιά, θα φιλοξενηθούν στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), στις 4 & 5 Μαΐου 2018.

«Υψηλόβαθμα στελέχη, από όλους τους κρίκους decision making της εφοδιαστικής αλυσίδας αλλά και της επιχειρησιακής λειτουργίας, συναντιόμαστε ξανά για να μιλήσουμε για σύγχρονο logistics management. να φέρουμε νέες πληροφορίες, να επεξεργαστούμε καινούργιες ιδέες για έναν κλάδο που στόχος του είναι να αποτελέσει τον no 1 παραγωγικό κλάδο της χώρας», επισημαίνει στο σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η Truck & Cargo Insurance – Samoladas.

Οι θεματικές ενότητες του συνεδρίου θα περιλαμβάνουν:

  • Αξιολόγηση του ελληνικού Logistics HUB. Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας – Υψηλόβαθμα στελέχη της αγοράς Ναυτιλίας, Supply Chain, Traders, Εξαγωγείς αξιολογούν τις υπηρεσίες του Ελληνικού Logistics Hub και συζητούν για το μέλλον του χτίζοντας δυναμικά δίκτυα διανομής.
  • Από τις πωλήσεις στις προμήθειες και τη διανομή.Παράλληλες προσεγγίσεις από Μεγάλους Retailers για να «Χτίσουμε δυναμικά Δίκτυα Διανομής».
  • Pharma & Cosmetics LogisticsΑποτελέσματα έρευνας, που διενεργείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στη δυναμική, αλλά “ευαίσθητη” αγορά του Φαρμάκου και του Καλλυντικού. Συζήτηση για τις Λύσεις – Δυνατότητες – Προοπτικές στη Διαχείριση της Εφοδιαστικής Αλυσίδας του Φαρμάκου-Καλλυντικού

Στο ακόλουθο link μπορείτε να δείτε το τελικό πρόγραμμα της ολομέλειας: www.logisticsconferences.gr

Προηγούμενο άρθροΒραβείο για την Allianz Direct στα Loyalty Awards 2018
Επόμενο άρθροΗ Achmea δημοσίευσε την ετήσια έκθεση για το 2017