Ημερίδα για την Ημέρα Ασφάλισης διοργανώνουν οι Ασφαλιστές στις Σέρρες

Εκδήλωση/ημερίδα για τα μέλη του, θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Σερρών για τον εορτασμό της ημέρας της Ιδιωτικής Ασφάλισης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Νοέμβρη 2017 στις 18:00, στο Ξενοδοχείο Elpida Reasort στις Σέρρες, με προσκεκλημένους ομιλητές τους κ.κ. Άκη Αγγελάκη και Κυριάκο Χατζηστεφάνου.

Ο κ. Άκης Αγγελάκης, συγγραφέας 30 βιβλίων σε θέματα πωλήσεων, παρακίνησης, ψυχολογίας και προσωπικής ανάπτυξης, σύμβουλος σε θέματα business & personal coaching και ψυχολογίας, θα δώσει στους παρευρισκόμενους «Πρακτικές Ιδέες για Αποτελεσματική Διαχείριση Χρόνου».

Ο κ. Κυριάκος Χατζηστεφάνου, Ασφαλιστής Ζωής & Μέλος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Metlife και Πρόεδρος της Επιτροπής Επικοινωνίας του MDRT για την Ελλάδα 2016-2018, θα μιλήσει με θέμα: «Διεύρυνση Αγοράς, Εξεύρεση, Προσέγγιση Υποψήφιων Πελατών».

Θα ακολουθήσει πλούσιος μπουφές στο εστιατόριο του ξενοδοχείου.

«Αναμένουμε την βραδιά με μεγάλη ανυπομονησία και τη συμμετοχή όλων των μελών του Συλλόγου», αναφέρουν ο Πρόεδρος, κ. Χρήστος Μπενίσης, και η Γενική Γραμμτέας κα Εύα Πιένκος Ματάκου, τονίζοντας ότι «η συμμετοχή των μελών μας είναι δωρεάν» και ζητώντας, για την καλύτερη οργάνωση της δεξίωσης, οι ενδιαφερόμενοι να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017.