Η Interasco καλωσορίζει τη Digital εποχή & τα Social Media

816
interasco facebook

Mε το ξεκίνημα της νέας χρονιάς η  Interasco Α.Ε.Γ.Α. εισέρχεται δυναμικά στον κόσμο των Social Media, τα οποία αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας.

Οι στατιστικές λένε ότι 72% των χρηστών του Internet χρησιμοποιούν πλέον ενεργά τα Social Μedia και οι πελάτες μας βρίσκονται κατά πάσα πιθανότητα μέσα σε αυτό το ποσοστό, αναφέρει η Εταιρεία σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε. Επιπλέον, πάνω από 60% των χρηστών δήλωσαν ότι είναι πιο πιθανό να αγοράσουν από μία εταιρεία που ακολουθούν σε κάποιο social networking website, ενώ το 85% αυτών δήλωσαν ότι τα κοινωνικά δίκτυα τους βοήθησαν να επιλέξουν τι θα αγοράσουν.

Η Interasco υιοθετώντας την κατάλληλη στρατηγική, βάσει της οποίας σχεδίασε και δημοσίευσε περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει μαζί με τους συνεργάτες της, έναν μοναδικό «χαρακτήρα» για το brand της εταιρείας, με τον οποίο οι δυνητικοί και υπάρχοντες  πελάτες μπορούν να ταυτιστούν μαζί της και να την προτιμήσουν.

O Διευθύνων Σύμβουλος κ. Κάρολος Σαΐας, τόνισε ότι «ο κόσμος των Social Media απαιτεί προσεκτική και μελετημένη παρακολούθηση όπως και σωστή ανταπόκριση σε σχόλια που μας αφορούν, θετικά και αρνητικά, μια και μπορεί να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις  με ιδιαίτερα επικερδή αποτελέσματα για την εταιρεία. Στόχος μας είναι να χτίσουμε σχέση ουσιαστική, αμφίδρομη και εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες και τους ασφαλισμένους μας!»

Η Interasco διαθέτει πλέον επίσημους λογαριασμούς σε:

Facebook https://www.facebook.com/interasco.gr/

Twitter https://twitter.com/interascogr

LinkedIn https://www.linkedin.com/company/interasco

Στο ίδιο δελτίο η εταιρεία καλεί «όλους τους συνεργάτες –πελάτες και φίλους– να μεγαλώσουν την οικογένειά μας στα social media και να την καταστίσουν όσο πιο δραστήρια γίνεται!

Δείχνοντας, με όποιον τρόπο είναι διατεθειμένος ο καθένας (like, share, comment) το ενδιαφέρον του, ο κόσμος του διαδικτύου θα γνωρίσει καλύτερα την εταιρεία, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, αλλά και το κλίμα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης που κυριαρχεί σε αυτή.

Σε κάθε σας δραστηριότητα λοιπόν μην ξεχνάτε και το hashtag μας  #interascoteam».

Προηγούμενο άρθροOnline έρευνα της Eurolife ERB για την αξία της τεχνολογίας στην ασφάλιση
Επόμενο άρθροΑσφάλιση αυτοκινήτου: προβληματίζουν οι τεχνολογικές εξελίξεις