Με νέο Εμπορικό Δ/ντή η Allianz Ελλάδος επιχειρεί αναβάθμιση των πωλήσεων

1721
Μιχάλη Φιλίππα Allianz

Με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξή της στην ελληνική αγορά, η Allianz Ελλάδος ενισχύει την εμπορική της λειτουργία και δημιουργεί Εμπορική Διεύθυνση κάτω από την οποία εντάσσονται οι Πωλήσεις και το τμήμα Market Management & Επικοινωνίας.

Εμπορικός Διευθυντής αναλαμβάνει από 1η Μαρτίου 2018 ο κ. Στέφανος Μαλαχιάς, ο οποίος θα έχει υπό την ευθύνη του τη δημιουργία και εφαρμογή της συνολικής Εμπορικής Στρατηγικής της εταιρείας.

Ο κ. Μαλαχιάς διαθέτει πολυετή εμπειρία στις πωλήσεις σε πολυεθνικές εταιρείες στην Ελλάδα και το εξωτερικό στον τομέα των Τηλεπικοινωνιών, ενώ, η τελευταία θέση που κατείχε ήταν Regional Director στο Group Telefonica όπου ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη των πωλήσεων σε Ευρώπη και Ασία. Η κα Νόρα Σταθούρου, μέχρι πρότινος Διευθύντρια Πωλήσεων, αποχωρεί από την Allianz στις 28 Φεβρουαρίου 2018.

Η κα Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Allianz Ελλάδος δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ θερμά την κα Σταθούρου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που παρείχε στην εταιρεία μας και με ιδιαίτερη χαρά καλωσορίζω τον κ. Μαλαχιά στην οικογένεια της Allianz».

Προηγούμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Οι ΕΚΟ και BP στο πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας
Επόμενο άρθροDAÈS Insurance Brokers: Επίτιμος υποστηρικτής της Έκθεσης “A JEWEL MADE IN GREECE”