Η Mega Brokers σε συνεργασία με την ERGO στο Money Show Θεσσαλονίκης

668
Mega brokers thessaloniki money show

Ανοιχτή εκδήλωση διοργανώνει η Mega Brokers, την Παρασκευή 27 Απριλίου 2018, στο πλαίσιο του Money Show Θεσσαλονίκης, με θέμα «Αντιμετωπίζοντας τις Αντιρρήσεις των Δύσκολων Πελατών με την τεχνική ITESA».

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία με την ERGO Ασφαλιστική, με εισηγητή τον Υπεύθυνο Εκπαίδευσης, κ. Κώστα Ακριβόπουλο, και η Mega Brokers απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, τονίζοντας ότι πρόκειται για ένα σεμινάριο που αξίζει να παρακολουθήσουν.

Ο εισηγητής

Ο κ. Ακριβόπουλος διαθέτει αξιόλογη πανεπιστημιακή κατάρτιση με σπουδές στη Διοίκηση και Οργάνωση Επιχειρήσεων (Πανεπιστήμιο Πειραιά), στο Marketing Management και στην Κοινωνιολογία (Sussex University).

Έχει πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε ελληνικούς και διεθνείς ομίλους εταιρειών (AGET, FALCON, PALLIKI/FR) ενώ στον ασφαλιστικό χώρο ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία το 1974, αρχικά ως ασφαλιστικός σύμβουλος στην Interamerican, στη συνέχεια ως συντονιστής και Επιθεωρητής με γραφεία στην Αθήνα και σε όλη την Επικράτεια στην AGFKOSMOS.

Από το 1999 μετά τη συγχώνευση της AGF με την Allianz , ανέλαβε τη θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης της Allianz Ελλάδος.

Από τον Οκτώβριο 2017 ανέλαβε την θέση του Υπεύθυνου Εκπαίδευσης της Ασφαλιστικής Εταιρίας ERGO.

Είναι μέλος Ινστιτούτων και Επιστημονικών Φορέων (ILU/Insurance Life Underwriters, LIMRA, MDRT, NLP, SILVA, Ελληνικό Forum Ποιότητας -HFQ) καθώς και εξωτερικός εισηγητής στο ΟΠΑ και στο ΕΙΑΣ.

Ο κ. Ακριβόπουλος είναι συγγραφέας του βιβλίου «AIDA-τεχνικές πωλήσεων» και της ύλης των εξετάσεων Συντονιστών για την ενότητα «Βασικές Αρχές Διοίκησης Ασφαλιστικών Μονάδων Πωλήσεων» του Υπουργείου Ανάπτυξης.

Διαθέτει πάνω από 25.000 ώρες εκπαίδευσης σε θέματα Επικοινωνίας, Πωλήσεων, Μanagement, Διαπραγματεύσεων, Συναλλακτικής Ανάλυσης, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Καινοτομίας και Δημιουργικής καθώς και ειδικές διακρίσεις για την πολυετή προσφορά του στην εκπαίδευση των Ασφαλιστικών Συμβούλων.

 

Προηγούμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: κάλεσμα συμμετοχής στο No Finish Line Athens 2018
Επόμενο άρθροΈτοιμη η Ιnteramerican για τον GDPR